Appartamenti proposto a lei da


Ufficio

Agenzia immobiliare Woonzeker, da's pas huren, immobile en 's-Gravenhage e dintorni

Kranenburgweg 131, 2583 EN |Visualizza tutti gli appartamenti in affitto a immobilis Woonzeker, da's pas huren

I dipendenti di Woonzeker, da's pas huren

 

Posizione del agenzia immobiliare Woonzeker, da's pas huren

Visualizza tutti gli immobili di questa agenzia sulla mappa

Info immobile Woonzeker, da's pas huren a 's-Gravenhage

Huren, da’s Woonzeker !

Je wilt goed wonen
Je bent net lekker bezig met je carrière. Dan heb je nog geen kapitaal te besteden maar je wilt wel goed wonen. Dus zoek je een mooi appartement in een leuke buurt. En het liefst heel betaalbaar.
Je nieuwe thuis is te huur bij Woonzeker.
Wij hebben woonruimte van goede kwaliteit tegen redelijke prijzen. Er is vaak iets vrij maar het staat nooit lang leeg. Dus is het goed om er bijtijds bij te zijn. Dan verhuis je al snel naar je nieuwe appartement.

Huren, zoveel beter
Wij verhuren vooral flats en appartementen van particuliere eigenaren in de gezellige buurten van Den Haag. Goede afspraken garanderen prima onderhouden woonruimte. Is er iets mis dan zijn we 24/7 bereikbaar om het snel op te lossen. Allemaal goed geregeld en toch betaalbaar.

Altijd tijd voor je
Kom eens kennismaken bij Woonzeker. Dan weten we wat we aan elkaar hebben. Je krijgt een beeld van onze huurappartementen en misschien meteen een bezichtiging. Waar wacht je op?

Hoe werkt het?
Bij Woonzeker kun je rekenen op flexibiliteit! Het inschrijven voor huurwoningen is gratis en onze bemiddeling bieden wij aan op basis van "No Cure, No Pay".

Indien je een huurwoning zoekt, zullen wij samen met jou een selectie maken van de beschikbare woningen. Hierna kun je in bijna alle gevallen de woning(en) direct bezichtigen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Pas wanneer je besluit een woning te gaan huren en er een huurovereenkomst tot stand komt, zullen er kosten in rekening worden gebracht voor de bemiddeling.

De bemiddelingskosten bedrag