Piso en alquiler con


Oficina

Agencia inmobiliaria Rots Vast Groep Amstelveen, inmobiliaria Amstelveen y sus alrededores

Amsterdamseweg 185, 1182 GV | Mostrar todas las viviendas del agencia inmobiliaria Rots Vast Groep Amstelveen

Los empleados de Rots Vast Groep Amstelveen

 

Ubicación de la Oficina Rots Vast Groep Amstelveen

Ver todas las propiedades de esta agencia en el mapa

Información inmobiliaria Rots Vast Groep Amstelveen en Amstelveen

Rots Vast Amstelveen
Vanuit een klein kantoor in Rotterdam begon de Rots-Vast Groep ('Rotterdams Vastgoed') in 1989 haar bestaan. Inmiddels is de Rots-Vast Groep uitgegroeid tot een organisatie met 31 vestigingen door heel Nederland. En we blijven groeien! Binnen 20jaar zijn we uitgegroeid tot een landelijke organisatie met met het grootste huuraanbod van heel Nederland!
Met professionele adviseurs en een ruime kennis van de markt biedt de Rots-Vast Groep u uiterst betrouwbare dienstverlening. Het bewijs: het brede netwerk van tevreden huurders en verhuurders dat wij sinds 1989 hebben opgebouwd.

Huren
De Rots-Vast Groep bemiddelt in principe voor iedereen die op zoek is naar woonruimte. Studenten, alleenstaanden, gezinnen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte: van kamer tot villa, gestoffeerde appartementen, gemeubileerde of kale huurwoningen.

Méér dan 65% van alle woningzoekenden die zich bij de Rots-Vast Groep inschrijft, wordt succesvol bemiddeld.

Verhuren
Als dé specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van huurwoningen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het laten beheren van uw panden. Wij streven naar een optimale dienstverlening, waartoe ook een faxservice en deze internetsite behoren.o our clients.