¿Ver más de este inmueble?

Planificar una visita

Para alquilar: Apartementos Neerstraat en Den Bosch

5215 AR Den Bosch (Aawijk-Zuid)
1.400 € al mes
  • 71 m² Superficie habitable
  • 3 habitaciones
  • Amueblado Interior

Descripción

928354

This property is still available.

Comfortabel wonen met de Oosterplas als je achtertuin en het hart van ’s-Hertogenbosch heel dichtbij. Met de ligging op de derde verdieping van het complex in de Neerstraat geniet je hier van een wijds uitzicht. Het complex is vrij gelegen en er zijn voldoende parkeermogelijkheden rondom het appartement en de binnenstad is op fiets afstand. De indeling van het appartement (te bereiken via zowel de trap als de lift) is gunstig en de inrichting is modern en sfeervol te noemen.

Bij binnenkomst sta je in de hal wat aan de keuken, badkamer, wc, woonkamer en tweede slaapkamer grenst. De keuken is modern en beschikt over verschillende keuken (inbouw) apparatuur. De woon- en eetkamer is ruim, waar door de royale tafel (voor 6 tot 8 personen) en de luxe hoekbank perfect tot hun recht komen. Aangrenzend aan de woonkamer is de ruime slaapkamer, waar een twee persoons bed en grote kledingkast is geplaatst, hier is eventueel ook nog ruimte voor een klein bureau. Via deze slaapkamer heb je toegang tot het royale balkon waar je heel de middag zon hebt. Het appartement ontvangt veel natuurlicht. De tweede slaapkamer is nu een extra opslag, met een extra kast, koelkast met vriesruimte en een logeerbed. De badkamer is ruim en luxe, inclusief bubbelbad, aparte douche en wastafel meubel. In de badkamer is ook de wasmachine en droger te vinden, maar door het rolgordijn is dit netjes weg te werken. Er is een apart toilet.

Dit appartement beschikt ook nog over een aparte berging gelegen op de begane grond, waarbij er genoeg ruimte is voor spullen en fietsen. Dit luxe driekamerappartement is zeer modern, trendy en bovendien volledig gemeubileerd (beschikbaar voor 2 jaar).

Rental price

The rental price is excluding gas/water/electricity, but including service costs.

Initial rent / entry rent (first month only)

The first month rental price is € 1595 excluding gas/water/electricity, but including service costs (for more information on the initial rental price check “instaphuurprijs” on our website)

Deposit

At the start of the rental agreement, a deposit of one month rent is required.

The apartment will be rented through 'Overbruggingsverhuur'. Overbruggingsverhuur provides a temporary rental agreement for properties. There is no waiting list and we offer well-kept houses for an affordable rent.

Rental period

The minimum rental period is 6 months up to a maximum of 24 months.

General information

In order to rent an Overbruggingsverhuur rental house, the tenant has to meet certain conditions. A summary of these conditions is outlined below.

Conditions regarding house hold income

To meet the income requirement, your gross income will need to be approx.4 times the rental price. Any other payment commitments (for example debt collection agency) will be deducted from the house hold income. Another possibility to meet this requirement is to pay a higher deposit.

Viewing

If you would like to view this apartment please send an email to huren@overbrugginsverhuur. nl including your name and the full address of the property you would like to visit. Viewings are possible during and after working hours and over the weekend.

Disclaimer
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met Overbruggingsverhuur (huren@). Overbruggingsverhuur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Transfer

Precio de alquiler
1.400 € al mes
Ofrecido desde
7 semanas
Estado
Para alquilar
Disponible
Inmediatamente
Contrato de alquiler
Alquiler temporal
Duración
Mínimo 6, máximo %max_months& meses
Interior
Amueblado

Superficie y capacidad

Espacio habitable
71 m²

Construcción

Tipo de casa
Piso
Tipo de construcción
Edificio existente
Año de construcción
1963

Clasificación

Número de habitaciones
3
Número de dormitorios
2
Número de baños
1
Instalaciones
Ascensor, Espacio de almacenamiento, Ducha, Bañera, Aseo

Espacio exterior

Balcón
Presente
Jardín
No presente

Espacio de almacenamiento

Cobertizo/Almacén
Presente

Instalaciones de aparcamiento

Tipo de instalaciones de aparcamiento
Presente

Garaje

Presente
No