Pararius Viviendas en alquiler

Para alquilar: Apartamento piso Poelweg in Wormer

1.200 € /mes (ex.)

Arrendado en la opción

Detalles

Barrio
Wormer
Código postal
1531 MD
Calle
Poelweg
Tamaño
100 m²
Alquile por mes
1.200 €
Propiedad disponible en
Inmediatamente
Alcobas
2
Ofrecido desde
> 3 meses
  • Número de baños: 1
  • Adecuado para compartir (varias personas)
  • El tipo de vivienda: Apartamento piso
  • Bañera
  • Planta baja
  • Terraza del tejado
  • Estacionando posible
  • Exclusivo
  • Año de construcción: 1970

Descripción

Nu te huur in Wormer circa 30 minuten van Amsterdam appartement met dakterras en schitterend uitzicht over het Zwet
€ 900 per maand excl. gas, electra, water en belastingen € 250,-Totaal € 1150,- per maand

Boven het restaurant" Het Hofje "voorheen t"Zwet, Weromerie, Zilte Zegge is nu te huur dit 2-kamerappartement van circa 100M2 met een dakterras van circa 50M2.

Het appartement is gelegen op een unieke locatie. De woning heeft een woonkamer met open keuken en toegang dmv een schuifpui naar het ruime dakterras. De ruime slaapkamer met uitzicht over het Zwet heeft ook toegang tot het dakterras. De badkamer is v. v. een ligbad, douchecabine, dubbelewastafel en toilet.
Van het dakterras kijkt men over het Zwet.

Het appartement ligt aan het natuur- en recreatiegebied Het Zwet. Op korte afstand van Wormer en Wormerveer met vele voorzieningen, waaronder winkels en sportfaciliteiten en openbaar vervoer, trein naar Amsterdam.

Indeling: entree/berging met c. v. -ketel, hal, badkamer, slaapkamer met toegang dakterras, woonkamer met open keuken en toegang naar dakterras.

Huurperiode
De eventueel te sluiten huurovereenkomst geldt voor minimale huurtermijn van 6 maanden.

Inschrijfkosten (huurder)
Er zijn geen inschrijvingskosten voor de huurder.

Verhuurkosten (huurder)
Wij berekenen voor de werkzaamheden eenmalig een bedrag voor verhuurkosten aan de huurder.

Algemeen
Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hieronder geven wij een samenvatting van die voorwaarden.

Inkomensnorm
Uw brutogezinsinkomen dient circa 3-4 x de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e. d. ) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan deze norm te voldoen is een "borgtocht". Bij een borgtocht staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm of u kan een aantal maanden borg betalen i. o. met de verhuurder/eigenaar.

Bezichtigingen
Wanneer u een bezichtigingsafspraak wilt maken voor deze woning, stuurt u ons een e-mail via met de hieronder genoemde gegevens:

- Uw naam
- Volledig adres van de door u geselecteerde woning

Aanvraagformulier (invullen na overeenstemming met de verhuurder)
Op het aanvraagformulier worden gegevens gevraagd m. b. t. uw inkomen. Naast deze gegevens dient u een recente loonstrook bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft, dient u een recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door een accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening te overleggen. Tevens dient een kopie van uw legitimatiebewijs bijgevoegd te worden aan het aanvraagformulier.
Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

Disclaimer
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met Saen Garantiemakelaars.
Saen Garantiemakelaars kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

+ Mostrar más