Pararius Rental Properties

For rent: Apartment De Rungraaf 78 in Eindhoven

€840 /month (ex.)

Rented under option

Details

Neighbourhood
Stadsdeel Centrum
Postal code
5611 KG
Street
De Rungraaf
Square meters
84 m²
Rent per month
€840
Interior
Shell
Available from
Immediately
Number of bedrooms
2
Offered since
11-01-2017
Energylabel B
  • Number of bathrooms: 1
  • Type of house: Apartment
  • Separate toilet
  • Bath tub
  • Separate shower
  • Parking possibility
  • Balcony
  • Exclusive
  • Construction year: 2000

Description

De Rungraaf te Eindhoven

Aan de rand van het stadshart ligt nabij alle centrumfaciliteiten appartementencomplex De Rungraaf. Het centrum dat op loopafstand ligt biedt een grote verscheidenheid aan winkels, speciaalzaken, boetieks, grote warenhuizen en bijvoorbeeld de spraakmakende Heuvelgalerie. Met de Kleine Berg om de hoek bevind je je midden in het bruisende stadsleven van Eindhoven. Verder zorgen het Parktheater, de bioscopen, culturele centra en het Frits Philips Muziekcentrum voor een gevarieerd aanbod op cultureel gebied. En degene die willen ontsnappen aan de dagelijkse sleur en drukte van de het centrum kunnen hun hart ophalen in het stadswandelpark.

Een L-vormig woonblok waarin 50 appartementen gevestigd zijn. Alle appartementen beschikken over een balkon en een berging in het souterrain. Tevens bestaat er de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats op het achterterrein. Alle appartementen zijn per trap of lift bereikbaar.

De Rungraaf 78

Indeling
Entree
Via de entree betreedt u de hal, vanwaar de woonkamer, slaapkamers, badkamer, toiletruimte en berging te bereiken zijn.

Woonkamer
De woonkamer is royaal van opzet en staat in directe, open verbinding met de keuken. De woonkamer kijkt uit op de grote berg en biedt daarnaast tot de loggia.

Loggia/balkon
De loggia is zowel via de woonkamer als via de tweede slaapkamer te bereiken. De loggia kijkt uit over de Grote Berg.

Keuken
Een open keuken gelegen aan de woonkamer. De gerenoveerde keuken is voorzien van alle apparatuur zoals een gaskookplaat met afzuigkap, koelkast met vriesvak, een combi-magnetron en een vaatwasser.

Slaapkamer 1
De grote slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en kijkt uit over de achtergelegen parkeerplaats. Ook bevindt zich hier een mogelijkheid tot het aansluiten van een televisie.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is vanuit de hal te bereiken, grenst aan de woonkamer en kijkt zodoende uit over de straatzijde. De kamer kenmerkt zich door een grote diepte waardoor deze ruimte op diverse wijze is in te richten. Zo is deze kamer prima te gebruiken als studeer- of hobbykamer.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche en een wastafel.

Toiletruimte
De toiletruimte is voorzien van een toilet met fonteintje.

Bergruimte
Aan de hal ligt tenslotte nog een bergruimte. Hier zijn ook de aansluitingen voor de witgoedapparatuur gevestigd.

Parkeren/Berging
Elk appartement beschikt standaard over een eigen bergruimte in het souterrain. Deze berging kan onder meer gebruikt worden voor het stallen van fietsen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren op het achtergelegen parkeerterrein.

Bij het huren van deze woning worden kosten voor het naamplaatje in rekening gebracht van € 12,10 incl. Btw.

Neemt u bij interesse in dit appartement contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak. Voor onze huurvoorwaarden en inkomenseisen verwijzen wij u graag door naar onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochuretekst, de plattegronden of maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **

Map

Rental agency

vb&t Verhuurmakelaars, rentals in Eindhoven
Vestdijk 180, 5611 CZ Eindhoven
Show all rental properties offered by vb&t Verhuurmakelaars