Pararius Rental Properties

For rent: Apartment Capucijnenstraat 3-C04 in Maastricht

€750 /month (ex.)

Details

Neighbourhood
Centrum
Postal code
6211 RN
Street
Capucijnenstraat
Square meters
42 m²
Rent per month
€750
Interior
Unknown
Available from
20-01-2017
Number of bedrooms
1
Offered since
08-01-2017
  • Number of bathrooms: 1
  • Type of house: Apartment
  • Separate toilet
  • Storage
  • Separate shower
  • Balcony
  • Exclusive
  • Construction year: 2016

Description

Bruisend centrum versus natuurgebied
De appartementen zijn gelegen aan de Capucijnenstraat, in het Statenkwartier in hartje Maastricht. In slechts vijf minuten loop je naar een van de bruisende pleinen in Maastricht: de Markt, het Vrijthof of het Onze Lieve Vrouweplein. Voor wie op zoek is naar ontspanning en natuur, bevindt zich op tevens vijf minuten lopen het nieuw aan te leggen Frontenpark.

Het Statenkwartier
Tegenwoordig is het Statenkwartier een artistieke wijk waar kunst en cultuur bij elkaar komen. Er is dan ook een uitgebreid aanbod aan culturele voorzieningen. Denk aan Lumière Cinema, Kumulus of Marres. In de Capucijnenstraat ligt bijvoorbeeld ook de volledig getransformeerde brandweerkazerne waar vele creatieve bedrijven gehuisvest zijn. De appartementen zijn zeer goed bereikbaar door een directe aansluiting op de A2 middels de Noorderbrug. Bewoners van de Capucijnenstraat parkeren hun auto in een van de omliggende straten of op de parkeerplaats van het nabijgelegen Sphinxterrein of Cabergerweg. Tevens is het project direct gelegen aan de ontwikkeling van het Lindenkruis, een nieuw woongebied in hartje Maastricht.

Het project telt in totaal 20 appartementen met elk een aparte slaap- en badkamer. De appartementen zijn verdeeld over vier verdiepingen, waarbij de woningen op verdieping te bereiken zijn per trap. Het complex heeft een eigen fietsenberging en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Elk appartement heeft tevens een eigen buitenruimte en bergruimte.

INDELING:

Tweede verdieping:
Entree appartement.
L-vormige woonkamer.
Open keukenruimte met luxe keukeninstallatie uitgerust met een keramische kookplaat, koel-/vriescombinatie, combi-magnetron en vaatwasser.
De woonkamer en keuken hebben een oppervlakte van circa 26 m².
Volledig betegelde badkamer (2.92 x 1.52 m) voorzien van wastafel in meubel, wandcloset, douche, handdoekradiator en aansluitpunt voor de wasapparatuur.
Slaapkamer (3.80 x 2.92 m) aan de achterzijde gelegen met een deur naar het balkon (3.20 x 1.00 m).
De woonkamer, keuken en slaapkamer is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Algemeen:
- De genoemde huurprijs is exclusief servicekosten, G/W/E kosten en andere aansluitingen. Het voorschot service- en energiekosten bedraagt € 100,00 per maand.
- Ingangsdatum huur is onder voorbehoud 15 december 2016.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Minimale huurtermijn één jaar.

Map