Pararius Rental Propertiessyatzctuufrdzffbtbuyzsuvdvabctaxtvs

For rent: Family house De Wees 7 in Hoevelaken

€1,595 /month (ex.)

Details

Neighbourhood
Hoevelaken
Postal code
3871 RW
Street
De Wees
Square meters
220 m²
Rent per month
€1,595
Available from
01-08-2018
Number of bedrooms
4
Offered since
13-07-2018
  • Number of bathrooms: 1
  • Type of house: Family house
  • Garden
  • Separate toilet
  • Storage
  • Ground floor
  • Parking possibility
  • Balcony
  • Exclusive
  • Construction year: 2001

Description

De Wees 7 te Hoevelaken – verhuur voor bepaalde tijd – gestoffeerd.
Deze zogenaamde ‘’Vliegerwoning ‘’wordt zo genoemd door de speciale daklijnen en de 2 vleugels die asymmetrisch zijn gebouwd ten opzichte van elkaar, waardoor het geheel iets weg heeft van een vlieger. Door de vele glaspartijen en wandafwerking is deze moderne woning bijzonder licht.

Indeling begane grond
De entree brengt een scheiding aan tussen enerzijds het wonen en anderzijds het eventueel werken vanuit huis. Royale hal met een fraaie trap naar de verdieping, alsmede een tussenportaal met toilet en garderobe. In de linkervleugel bevindt zich de ruime living (ca.45 m2) met een plafondhoogte van ca.3 meter met schuifpui en naar de zonnige tuin.
In de rechtervleugel bevindt zich de luxe woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits inductiekookplaat, oven, afwasmachine en Amerikaanse koelkast en een hardstenen aanrechtblad. In de ruime bijkeuken/berging is een aansluiting voor wasmachine en droger aanwezig alsmede de cv-installatie.
Open de begane grond bevindt zich tevens een kantoor-/werkkamer waarbij de kasten en een bureautafel alvast voor u klaar staan.
De besloten tuin gelegen op het zuid/westen heeft fraaie terrassen en is zowel vanuit de woonkamer als vanuit de hal bereikbaar.

1e verdieping
De ruime overloop heeft een deur naar een zeer fraai balkon en toegang tot de royale ouderslaapkamer (voorheen 2 kamers) met aangrenzend een luxe badkamer voorzien van dubbele wastafel, toilet, ligbad, aparte douche en vloerverwarming.
2e verdieping: Middels een bordestrap is de 2e slaapvleugel bereikbaar met een 2-tal slaapkamers, alsmede een 2e badkamer met toilet, douche en vloerverwarming.

Bijzonderheden
De begane grond is voorzien van een massieve eiken vloer
Optimale isolatie
Hoogwaardige bouwmaterialen, dit geldt eveneens voor het sanitair, tegelwerk en de keuken
Hoge plafonds
2 parkeerplaatsen op eigen terrein
Gestoffeerd

Algemeen
Huurprijs: € 1.595,--
Huurperiode: minimaal 1 jaar, maximaal 24 maanden, overleg voor verlenging mogelijk
Beschikbaar per 1 augustus 2018
Waarborgsom
Huurder dient aantoonbaar 2x per jaar (voor- en najaar) (groot) onderhoud aan de tuin te laten uitvoeren, verhuurder zal ook 2 x per jaar een tuinman laten komen
Gunning eigenaar

Voor deze unieke woning heeft u een bruto inkomen nodig van € 6.000,-- wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2e inkomen mee. Eventuele schulden, (rest)hypotheek e. d. worden van het inkomen afgetrokken.