See more of this property?

Plan a viewing
Rented under option

For rent: House H.P. Sickensstraat in Bovensmilde

9421 PM (Bovensmilde-Centrum)
€995 per month
  • 130 m² Living area
  • 6 Rooms
  • Upholstered interior

Description

928317

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal ook mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.

Vragen over de woning?
Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

********************************************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

Deze ruime 2-onder-1-kapwoning met aangebouwde garage en multifunctionele ruimte is gelegen in een groene en kindvriendelijke woonwijk, op een perceel van 289 m2. Zij beschikt over drie slaapkamers op de verdieping, en twee extra slaapkamers op de tweede verdieping. De aanbouw aan de zijkant kan worden aangewend als extra slaapkamer of kantoor. De woning is voorzien van isolerende beglazing, vloerisolatie en extra kapisolatie. Daarnaast beschikt de woning over 11 zonnepanelen.
Indeling begane grond: entree; hal met meterkast, trapkast en trapopgang; half betegeld toilet met staand closet en fontein; royale Z-vormige woonkamer (ca.30 m2) voorzien van parketvloer en eethoek; dichte keuken (ca.8 m2) voorzien van eenvoudig keukenblok met 4-pits gaskookplaat, oven, wasemkap en een close-in boiler, een deur naar de achtertuin en toegang tot de multifunctionele ruimte (ca.14,5 m2) met tuindeur en lichtkoepel. De aangebouwde garage (ca.18 m2) is voorzien van garagedeur, tuindeur en een betonvloer. De royale achtertuin is gelegen op het zuidwesten. Achter de garage een eigen oprit.
Eerste verdieping: overloop met bergkast, drie slaapkamers (resp. ca.8, 12 en 14 m2) waarvan één met wastafel; geheel betegelde badkamer met ligbad/douche, closet en wastafel.
Tweede verdieping: overloop met bergruimte; ketelruimte met Nefit Hr Combiketel (bouwjaar: 2015) en wasmachine aansluiting. Voorts twee slaapkamers met kantelramen.
Info: de woning is in 1974 gebouwd en de laatste jaren voorzien van energiebesparende voorzieningen. De inhoud bedraagt ca.467 m3 en het woonoppervlak ca.130 m2. De woning is geheel geïsoleerd en beschikt mede door de 11 zonnepanelen over het energielabel B ! !

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs
De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurhuurprijs, deze is eenmalig € 1.190,=. Meer informatie over instaphuurprijs op onze website.

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm
Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

********************************************
Disclaimer
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Transfer

Rental price
€995 per month
Offered since
3+ months
Status
Rented under option
Available
Immediately
Rental agreement
Temporary rental
Duration
Minimum of 6, maximum of 24 months
Interior
Upholstered

Area and capacity

Living area
130 m²

Construction

Type of house
House
Type of house
Family home
Type of construction
Existing building
Year of construction
1974

Classification

Number of rooms
6
Number of bedrooms
5
Number of bathrooms
1
Facilities
Bath

Outside space

Balcony
Not present
Garden
Present (160 m²)

Energy

Energy rating
B

Storage

Shed/Storeroom
Not present

Parking facilities

Type of parking facilities
Present

Garage

Present
No
Report a problem with this property