Pararius Rental Properties

For rent: House Oudstraat in IJsselstein

€1,085 /month (ex.)

Details

Neighbourhood
IJsselstein
Postal code
3404 HB
Street
Oudstraat
Square meters
90 m²
Rent per month
€1,085
Available from
Immediately
Number of bedrooms
2
Offered since
16-04-2019
Energylabel B
 • Number of bathrooms: 1
 • Type of house: House
 • Garden
 • Separate toilet
 • Storage
 • Bath tub
 • Ground floor
 • Separate shower
 • Parking possibility
 • Exclusive
 • Construction year: 2000

Description

Prachtig wonen in Zenderpark IJsselstein. Volledig gerenoveerde eengezinswoning met tuin op het westen.
Download het inschrijfformulier/brochure om in te schrijven.

Adres : Oudstraat 17 in IJsselstein
Huurprijs : € 1.085,-
Woonoppervlakte : 90 m2
Parkeren : openbaar

Afmetingen
Woonkamer: circa 25,8m2
Woonkeuken: circa 10,6m2
Berging: circa 1,9m2 en 1,3m2
Slaapkamer 1: circa 22m2
Badkamer: circa 5,5 m2
Zolder: circa 24m2

Bijzonderheden
- gerenoveerde keuken met inbouwapparatuur (2018)
- achtertuin met houten berging
- warmte terugwinningssysteem
- groene en waterrijke omgeving
- houtskeletbouw - methode

Huren in IJsselstein.
Duurzaam en veelzijdig. Dat is kenmerkend voor Zenderpark, een wijk die bekend staat om de aandacht voor milieu en duurzaamheid. De directe woonomgeving is groen door diverse sport- en recreatieparken en de uiterwaarden.

Hout in zicht
Deze drielaagse woningen zijn beschikbaar in twee verschillende woningtypen; een brede vijfkamerwoning en een smallere driekamerwoning. Beide woningen hebben een ruime woonkamer met woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur. De woonkamer is uniek door een speelse hoge vide en daarboven een blank houten plafond. Dit geeft de woningen een warme uitstraling. De tweede verdieping beschikt over één of drie ruime slaapkamers en een badkamer met bad, separate douche, toilet en wastafel. De derde verdieping doet denken aan een ouderwetse zolderkamer, ideaal als extra logeerplek of speelruimte voor de (klein)kinderen.

Warm en sfeervol
Deze 14 huurhuizen in de Oudstraat zijn van hout opgetrokken woningen. De buitengevels en plafonds bestaan uit houten delen. Dit zorgt voor een warme en sfeervolle uitstraling in en rondom de woning. Door de van licht- naar donkerkleurig verspringende voorgevels en houten vlonders bij de voordeur, doet deze straat speels aan. Alle woningen hebben een tuin met een terras en een houten berging voor de fiets of tuinmeubilair. De tuin wordt afgeschermd door een hoge heg, waardoor er voldoende privacy is. Parkeren kan bij de eigen woning. Voor bezoekers zijn er parkeervakken in het midden van de straat.

Groen en toch bereikbaar
De wijk IJsselstein-Zuid/ Zenderpark ligt tussen het historische centrum van IJsselstein - de Baroniestad - en de uiterwaarden van de IJssel. In ’97 is de wijk uitgeroepen tot zonneboilerstad, alle 14 woningen zijn aangesloten op zonneboilers. Ook zijn de huizen voorzien van dubbele beglazing en extra geïsoleerd. In de wijk wordt zuinig met water omgesprongen; regenwater wordt apart opgevangen en weer hergebruikt in eigen woonomgeving. In en rondom de wijk zijn er veel groenvoorzieningen. Aan sport- en recreatieruimte dus geen gebrek. Zo leent het Hogebiezenpark zich goed voor een flinke wandeling en de Lopikerwaard is een heerlijk gebied voor een fietstocht met picknick. Voor de boodschappen of het bekijken van fraaie monumenten zoals de Waag, het oude Stadhuis, de Kasteeltoren en de Korenmolen, is het historische centrum van IJsselstein een goede uitvalsbasis. Zenderpark-Zuid is via de A2 en A12 goed bereikbaar. Utrecht centrum is binnen een half uur bereikbaar met een snelle bus- en sneltramverbinding, ideaal voor een dagje winkelen.

Zenderpark | IJsselstein
Oudstraat 1-27
14 woningen
Oppervlakte woning: 90 - 113 m²

- Houten gezinswoningen
- Achtertuin met berging
- Groene en sfeervolle wijk
- Voorzieningen in de buurt
- Nabij uitvalswegen en OV

Wonen in een sfeervolle houten woning in een duurzame wijk.

+ Show more