Stad & Zeeland Makelaars

Goes

Casa in affitto a Goes e dintorni

La nostra offerta attuale

Su di noi

Stad & Zeeland NVM Makelaars is een toonaangevende makelaardij die sinds mei 2015 gevestigd is aan de Dam 13 (voormalig Rabobank kantoor) in de binnenstad van Goes. Vanaf 1981 zijn we actief in verkoop-, aankoop- en verhuurbegeleiding alsmede taxaties van woningen. Met onze jarenlange ervaring weten we u als geen ander te ondersteunen bij het vinden van de juiste woning of een succesvolle verkoop.

Actief op de bestaande- en nieuwbouwmarkt

Wij zijn actief in Midden-Zeeland en zowel gespecialiseerd in de bestaande- als de nieuwbouwmarkt. In beide gevallen zijn onze specialisten u graag van dienst. Of u nu uw nieuwbouwhuis te koop wilt aanbieden, een bod wilt doen op een bestaande woning of een hypotheek wilt aanvragen, Stad & Zeeland NVM Makelaars ondersteunt u bij diverse diensten en levert altijd een uitstekende service.

Laat u adviseren door gecertificeerde makelaars

Alle makelaars zijn gecertificeerd en dragen de titels Register-Taxateur (RT) en Register-Makelaar (RM). Wij hebben verstand van onroerende zaken en wij zorgen dat u tevreden de deur in Goes uit loopt. Met onze expertise wordt uw droomhuis werkelijkheid. Laat u door ons adviseren, de koffie en thee staat altijd voor u klaar.

Stad & Zeeland NVM Makelaars Goes, De makelaar die voor ú gaat

i nostri nuovi immobili

Kerkweg 19

1.150 € al mese

Ketelkade

1.075 € al mese

Ketelkade

850 € al mese

Ketelkade

850 € al mese

Il nostro ufficio