Michiel Koudijs Makelaardij

Naarden

Casa in affitto a Naarden e dintorni

La nostra offerta attuale

Su di noi

38 jaar ervaring, sterke betrokkenheid en uitgebreide markt- en vakkennis

Michiel Koudijs Makelaars heeft sinds 38 jaar een uitstekende naam opgebouwd in de regio ­­­­Gooi­­ en Vechtstreek. Ook in de regio Almere zijn wij goed ingeburgerd. Vanzelfsprekend zijn wij aangesloten bij de NVM gezien onze focus op expertise, betrouwbaarheid en service.

Wij zijn er trots op dat we al drie generaties lang het makelaarsvak uitoefenen, maar onze kracht ligt bovenal in onze persoonlijke aanpak, sterke betrokkenheid, deskundigheid en actuele markt- en vakkennis. Of het nu gaat om verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur of taxaties - de tevredenheid van onze klanten is zeer groot. ­

Onze enthousiaste, betrokken ­en gecertificeerde makelaars hebben jarenlange ervaring in het vak en kennen de markt door-en-door. Van het kopen of verkopen van een huis tot de taxatie, aan- en verhuur van woningen en bedrijfspanden – wij staan in alle fasen van het proces graag voor u klaar. Ook voor overig advies op het gebied van woning- of bedrijfsmakelaardij kunt u uiteraard bij ons terecht.

U bent van harte welkom in ons sfeervolle kantoor in het hart van Naarden-Vesting!

Dienstverlening: ervaren, betrouwbaar, betrokken, verkoop, aankoop, taxaties (NWWI), verhuur, aanhuur, bedrijfsonroerendgoed.

Gecertificeerd: VastgoedCert, NVM, NWWI.

Specialismen: verkoop, aankoop, taxties, verhuur, aanhuur voor woningen en bedrijfmatig onroerend goed.

Il nostro ufficio