HouseHunting Amsterdam

Amsterdam

Vente de logement à Amsterdam et dans les environs

Notre offre actuelle

À propos de nous

HouseHunting Amsterdam: dé verhuur en verkoop makelaar van Amsterdam!

Service, enthousiasme en professionaliteit zijn de kernwaarden van HouseHunting Amsterdam. Wij bieden een betrouwbaar, open en deskundig advies. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in expat housing.

Bij HouseHunting Amsterdam bent u aan het juiste adres voor de verhuur en verkoop van uw villa, twee onder één kap woning, eengezinswoning, hoekwoning, appartement, studio of studentenkamer.

Bent u op zoek naar een woning? Het aanbod van huur- en koopwoningen varieert tussen allerlei prijsklassen in Amsterdam, Diemen en Ouderkerk aan de Amstel. Afhankelijk van de woning kan deze gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd.

Wilt u uw woning verhuren of verkopen? Neem dan gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt ook direct kosteloos uw woning in ons bestand laten opnemen en aanbieden. Uw woning zal worden aangeboden op onze eigen landelijke website alsmede de grootste verhuurwebsites van Nederland, te noemen Pararius, Funda, Jaap, Huislijn en Huurwoningen. nl.

HouseHunting Amsterdam verzorgt de (online) presentatie, huur/verkoopprijsbepaling en de plaatsing op het internet tot de uiteindelijke sleuteloverdracht zonder dat u zich daar maar een moment zorgen over hoeft te maken. Indien gewenst gaat de service daarna verder.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het uit handen nemen van het beheer van uw woning gedurende de huurovereenkomst. Wij verzorgen de huurincasso alsmede het technische beheer. Zo kunt u uw woning verhuren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de huurinkomsten, eventuele mankementen aan de woning of het contact met de huurder.

HouseHunting Amsterdam

- U kunt bij ons terecht voor verhuur, aanhuur, verkoop, aankoop, beheer & financieel advies;
- Persoonlijke benadering en moderne dienstverlening;
- Aanbod op alle relevante websites als Funda, Pararius, Jaap, Huislijn, etc.
- Professionele en uitgebreide screening huurder;
- Groot netwerk van internationale bedrijven;
- Website met duizenden bezoekers per dag;
- Landelijk netwerk van verhuurders en huurders;
- Uw woning staat dezelfde dag nog online.

No cure no pay!

Expat verhuur het Amsterm

Voor expats en relocationbureau's hebben wij tevens een speciale service! Wij kunnen als aanhuurmakelaar van dienst zijn. Om de expat goed te begeleiden en adviseren, kunt u gebruik maken van de volgende diensten:

- Hulp bij de zoektocht van de juiste woning;
- Tour Amsterdam: HouseHunting Amsterdam zal de expat kennis laten maken met de stad Amsterdam;
- Het verzorgen van advies op het gebied van verzekeringen (inboedel / opstal / rechtsbijstand / aansprakelijkheidsverzekering / autoverzekering / zorgverzekering / reisverzekering);
- Het verzorgen van advies op het gebied van financieringen;
- Gebruik van schoonmaakbedrijf en/of schilder;
- Ophaalservice vliegveld.

Om er zorg voor te dragen dat de expat zich thuis voelt in Amsterdam, zullen wij de expat verrassen met een welkomstpakket. Kortom: all-round service!

Ons kantoor is in het centrum van Amsterdam gelegen aan de Amstel 62, nabij het Rembrandtplein. U bent van harte welkom om de mogelijkheden en het aanbod te komen bekijken.

Contactgegevens:
jhuisman@househunting. nl
20 440 22 99
6 460 643 10

Qui sommes-nous ?

Jelrick Huisman

Agent de location

Floris van der Mark

Courtier assistant

Nos derniers logements

Rustenburgerstraat

1 600 € par mois

Notre bureau