Gerd Makelaardij

Duiven

Notre offre actuelle

À propos de nous

Bent u op zoek naar een makelaar met persoonlijke aandacht?

Een huis kopen of verkopen? Daarbij draait het niet alleen om geld, maar vooral om uw (nieuwe) thuis. Gerd Makelaardij realiseert zich dat als geen ander, en staat garant voor persoonlijke begeleiding van een goede (ver)koop in een woningmarkt die continue in beweging is.
Vanuit Gerd makelaardij breng ik mensen bij elkaar in één van de meest elementaire zaken van het leven: wonen. Een huis kopen of verkopen doet u niet zomaar. Het is voor velen een belangrijke stap.

Persoonlijk betrokken makelaar

'Affiniteit met je werkomgeving is een must voor een goede makelaar. Pas dan kun je in alle eerlijkheid en vanuit je hart enthousiast vertellen over alles wat een regio te bieden heeft. Sinds een aantal jaren woon ik met heel veel plezier in de gemeente Duiven. Vooral de landelijke en ruimtelijke omgeving spreken mij hier enorm aan en als je behoefte hebt aan de stad ben je zo in Arnhem, Nijmegen, Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem en zelfs in het Duitse Düsseldorf. Deze prachtige oude steden zijn allemaal relatief dichtbij, waardoor je gemakkelijk de natuur en de stad met elkaar kunt combineren. Aan mensen die hier niet wonen, stel ik weleens de vraag: 'Hoeveel ooievaars heb jij vandaag gezien? ' De meeste kijken mij dan heel verbaasd aan, maar in deze omgeving is het neerstrijken van ooievaars in het voorjaar heel normaal. Ik geniet daar enorm van! Het schitterende heuvelachtig bosgebied Montferland, het Veluws natuurgebied de Posbank, de ooievaars en de gemoedelijke leefomgeving zijn voor mij voldoende redenen om hier nog heel lang te blijven. Ik kan dus in alle eerlijkheid zeggen: neem hier eens een kijkje. Ik weet zeker dat deze mooie omgeving niet alleen mij, maar ook u bevalt.

Ben ik een makelaar naar uw hart? Neem dan gerust contact met mij op.

Notre bureau