Bij Diana Makelaardij & Taxaties

Heerlen

Notre offre actuelle

À propos de nous

Bij Diana Makelaardij & Taxaties komt voort uit wat voorheen Bij Diana en Rogier Makelaardij en daarvoor Bij Rogier (Leenaers) makelaars was. Door Rogier Leenaers in 2008 opgestart als klein maar succesvol makelaarskantoor. Sinds begin 2018 is ook Diana gestart als makelaar bij dit bedrijf. Voordat zij in de makelaardij terecht kwam is zij jarenlang werkzaam geweest in de media. Inmiddels mag ze zichzelf Register Makelaar en Taxateur noemen en is ze per 1 januari 2020 partner bij het kantoor. Dat heeft er ook toe geresulteerd dat de naam van het kantoor in 2021 is gewijzigd in bij Diana en Rogier makelaardij. Voor Rogier was het in 2022 tijd om andere keuzes te maken. De laatste jaren was hij ook reeds actief met andere activiteiten buiten de makelaardij, waarna hij besloot te stoppen met de makelaardij. Voor Diana de tijd om zelfstandig verder te gaan met haar passie: mensen begeleiden bij de aan- of verkoop van hun droomhuis.

Het succes van het kantoor zit in de combinatie van veel kennis en ervaring in de makelaardij in combinatie met de expertise in de media. Bij de verkoop van een woning is het bereiken van de juiste doelgroep immers extreem belangrijk. De actieve en innovatieve inzet van social media speelt hierin een niet meer weg te denken rol. Korte lijnen en de klant staat centraal. “Persoonlijke aandacht is de grootste kracht”. Ook na 17.00 uur en in het weekend.

Snel handelen, deskundig en betrouwbaar daar staat Bij Bij Diana Makelaardij & Taxaties voor. Dat in combinatie met de liefde voor het vak en de persoonlijke begeleiding van A tot Z maakt dat het aankopen of verkopen van uw huis bij mij in goede handen is. “Met onze expertise, ruime ervaring en kennis van de lokale (Heerlen/Parkstad) als de regionale (Heuvelland/Maastricht) markt kan ik onze klanten optimaal begeleiden. ” Om ook de markt in Maastricht en omgeving goed te kunnen bedienen is er ook een nevenvestiging in Maastricht (Amby).

Qui sommes-nous ?

Diana Habets

Courtier en ventes immobilières

Notre bureau