Nienaber Makelaars Weesp

Weesp

viviendas en alquiler en Weesp y periferia

Nuestras ofertas actuales

Acerca de nosotros

Opdrachtgevers (meer dan 175) waarderen onze dienstverlening met een 9,0 !

Al vanaf 1978 is ons kantoor een begrip in Weesp. Eerst onder de vlag van Johan Groen (Groen Makelaars) en sinds 2017 onderdeel van Nienaber Makelaars met vestigingen in Weesp, Bussum en Almere.

Door ons team worden jaarlijks in alle prijsklassen vele woningen en appartementen in Weesp en de directe omgeving verkocht en aangekocht. Maak persoonlijk kennis met uw persoonlijke makelaar Arjan Herngreen of Marie-José Exel (beide gecertificeerd makelaar en taxateur). Wij hebben veel lokale marktkennis, zorgen voor een zorgeloze deal en hebben een frisse toon. Wij komen graag bij u langs of loop eens binnen bij ons kantoor aan de Herengracht.

Graag zetten wij onze deskundigheid in om voor u het meest optimale resultaat te behalen.

Maak kennis met onze gerichte en persoonlijke aanpak!

Nienaber bestaat al vanaf 1919 en is daarmee het oudste makelaarskantoor in de regio. Met 18 gepassioneerde medewerkers is Nienaber Makelaars zeer sterk vertegenwoordigd in de regio en actief in de woning- en bedrijfsmakelaardij, alsmede het vastgoedmanagement. Wij zijn aangesloten bij de NVM en Funda. Nienaber Makelaars is een kantoor met veel kennis en kunde aan boord.

Nuestra ubicación