Peter Bruin Makelaardij

Amsterdam

Woningverhuur en woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Met meer dan dertig jaar ervaring staat Peter Bruin makelaardij voor optimale dienstverlening. Daarbij mag U van ons meer verwachten dan de gebruikelijke kwaliteit en betrouwbaarheid.

Deskundigheid, kennis van de Amsterdamse (en omgeving) onroerendgoedmarkt en het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) staan samen garant voor hoogwaardige dienstverlening.

Een dienstverlening welk ook nodig zal zijn, want de markt in Amsterdam is wezenlijk anders dan elders in het land, erfpachtvoorwaarden, appartementsrechten, lidmaatschapsrechten coöperatieve verenigingen, de regels van de Stedelijke woningdienst en Bouw & Woningdienst kunnen de markt soms zeer ondoorgrondelijk maken.

Niet alleen leiden wij U probleemloos door deze complexe en ondoorzichtige markt, maar ook met behulp van ons inlevingsvermogen in Uw wensen en persoonlijke voorkeur staan wij U terzijde. Een voor Peter Bruin makelaardij vanzelfsprekende service die ook na het zetten van Uw handtekening nog van toepassing zal zijn.

Wie zijn wij?

Patricia Bruin Mulders

Verhuurmakelaar

Emile van Gelder

Verhuurmakelaar

Stephanie Bruin

Verhuurmakelaar

Rob van Triest

Verhuurmakelaar

Sam Caster

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Binnen Wieringerstraat

€ 2.500 per maand

Emmalaan

€ 3.500 per maand

Driehoekstraat

€ 2.000 per maand

Beursstraat

€ 1.750 per maand

Nieuwezijds Voorburgwal

€ 2.500 per maand

Pieter Baststraat

€ 1.550 per maand

Keizersgracht

€ 1.850 per maand

Leidsekade

€ 2.200 per maand

Stadionweg

€ 2.650 per maand

Onze vestiging