Rent a Stone

Den Haag

Woningverhuur in Den Haag en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Wij zijn sinds 2007 actief in Den Haag en omgeving. Wij zorgen voor een ruim en passend woningaanbod zodat wij u in alle huurbehoeften kunnen voorzien. Wij hebben een gevarieerd huurwoningenaanbod te bieden, gestoffeerd, niet-gestoffeerd én gemeubileerd.

Bij Rent a Stone ben je aan het juiste adres!
Het is wel zo prettig om een gezicht te hebben bij diegene waarmee je contact hebt binnen onze organisatie. Ons verhuurteam bestaat uit deskundige, ervaren en zeer enthousiaste teamplayers. Onze verhuurmakelaars staan garant voor een full service dienstverlening en zijn specialist in het verhuren van woonruimte. Ons kleine daadkrachtige team betekent dat wij korte lijnen houden en dus snel kunnen schakelen.

De bemiddeling inzake huur en verhuur is voor ons telkens weer een leuke uitdaging. Onze kracht is persoonlijke aandacht, het enthousiasme, de flexibiliteit en de tijd die wij nemen voor onze klanten. Wij verhuren, regelen en ontzorgen! U weet precies waar u aan toe bent, geen verrassingen of kleine lettertjes, gewoon helder en transparant.
Ervaar zelf het verschil van onze dienstverlening tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek of tijdens een bezichtiging. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Wie zijn wij?

Sylvia den Boer

Verhuurmakelaar

Evelien Vos

Verhuurmakelaar

Hidde Luzac

Verhuurmakelaar

Rosanne Hendriksen

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Newtonplein 73

€ 1.395 per maand

Govert Bidloostraat 35

€ 1.650 per maand

Schieweg 120 B

€ 1.375 per maand

Mathenesserweg

€ 1.695 per maand

Capadosestraat 336

€ 1.095 per maand

Hendrik Ravesteijnplein 75

€ 995 per maand

Lyonnetstraat 96

€ 910 per maand

Harderwijkstraat 282

€ 1.095 per maand

Loosduinsekade 405

€ 910 per maand

Onze vestiging