Interhouse verhuurmakelaars Eindhoven

Eindhoven

Woningverhuur in Eindhoven en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® is een gerenommeerde verhuurmakelaardij organisatie op franchise basis. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Amersfoort, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Rotterdam, Sassenheim en Utrecht. Onze activiteiten bestaan uit het bemiddelen bij verhuur en aanhuur van alle soorten residentiële woningen en het beheren van een omvangrijke vastgoedportefeuille. Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® beschikt over een groot netwerk van vraag en aanbod. Iedere vestiging bedient een exclusief werkgebied. Wij zijn dan ook volledig thuis is in de regionale huurwoningmarkt.

Interhouse Eindhoven bedient de stad Eindhoven en de direct omliggende gemeenten. Een zeer populaire regio om te wonen met talrijke multinationale ondernemingen, een rijk cultureel erfgoed en een hoge kwaliteit van leven.

Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® is opgericht op 1 januari 1998 en garandeert vakkundigheid, flexibiliteit, snelheid, persoonlijkheid, service en bovenal kwaliteit!

Als u overweegt een woning te huren, te verhuren, of wellicht het volledige beheer van uw onroerende zaken vertrouwd uit handen te geven, dan bent u bij Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Dirk-Jan Bonenkamp

Verhuurmakelaar

Bianca Papen

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Zandhoen

€ 1.900 per maand

Prunellalaan

€ 1.350 per maand

Bovenste straat

€ 875 per maand

Grote Berg

€ 1.350 per maand

Victor Hugolaan

€ 1.795 per maand

Onze vestiging