MulderNijkamp Makelaars | Taxateurs

Hengelo

Immobilienvermietung in Hengelo und in der Nähe

Unser aktuelles Angebot

über uns

Maarten Nijkamp is sinds 1995 actief in de makelaardij. Aanvankelijk in de verkoop, in een latere periode heeft hij dit uitgebreid met verhuur en het beheer van woningen en appartementen. In de loop der jaren heeft Maarten veel kennis opgedaan met alle facetten van woningbouw: verkoop, verhuur, ontwikkeling en effectief vastgoedbeheer. De combinatie met zijn lokale kennis – de regio Twente heeft voor Maarten geen geheimen – maakt hem tot een betrouwbare partner in (ver)huur en (ver)koop. Tevens is hij de aangewezen persoon voor aankoop van onroerend goed.

Bert Mulder is sinds 1999 actief in vastgoed. Hij begon zijn carrière als projectontwikkelaar bij een grote vastgoedbelegger. Daar beheerde hij een miljoenenportefeuille gericht op de verkoop, het beheer en onderhoud van commercieel onroerend goed. Vervolgens was hij bijna 10 jaar vennoot bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars.
Inmiddels heeft Bert bijna twintig jaar ervaring met commercieel vastgoed, zowel vanuit de eigenaar zijde van onroerend goed alsmede als bedrijfsmakelaar. Een ideale combinatie voor een uniek perspectief, de basis voor een scherp advies met meerwaarde.

Wer sind wir?

Maarten Nijkamp

Verkaufsmakler

Bert Mulder

Verkaufsmakler

Unsere neuesten Immobilien

Nijstad

530 € pro Monat

Sportlaan

650 € pro Monat

Europalaan

660 € pro Monat

Hofkampstraat

650 € pro Monat

Unsere Festung