Parkstad Vastgoed

Klimmen

Unser aktuelles Angebot

über uns

Parkstad Vastgoed heet u van harte welkom! U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw zaken betreffende onroerend goed. Parkstad Vastgoed staat voor deskundigheid en kwaliteit. Daarnaast geloven wij heilig in een persoonlijke benadering. Dat maakt het verschil! Onze dienstverlening staat als een huis en wij zijn pas tevreden als U dat ook bent!

Verkoopbemiddeling

U wilt uw woning verkopen?

Dan komen wij graag naar u toe voor een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en te vertellen wie we zijn en wat we doen. We bepalen de waarde en overleggen met u over de vraagprijs en de te volgen verkoopstrategie.

Parkstad Vastgoed zet uw woning in de ‘etalage’. Dat doen we onder meer met een internetpresentatie, bestaande uit een wervende tekst, plattegronden en een uitgebreide fotoreportage. Behalve op onze eigen website brengen we u woning ook onder de aandacht op veelbekeken woonsites als Funda, Jaap en Woonplein Limburg. Bovendien gebruiken we de sociale media. Wij leiden geïnteresseerden rond en voeren onderhandelingen met een potentiële koper. Verder is ook de afhandeling (van koopovereenkomst tot notaris) inbegrepen.

Met al uw vragen over dienstverlening en tarieven van Parkstad Vastgoed kunt u vrijblijvend bij ons terecht. Op deze website vindt u onder ‘contact’ alle gegevens. U kunt daar ook een contactformulier invullen. En wees gerust: bij Parkstad Vastgoed bent u verzekerd van een snelle reactie!

Taxaties

U heeft om welke reden dan ook een gedegen taxatierapport nodig? Parkstad Vastgoed is thuis in taxaties op het gebied van aankoop/verkoop, financiering (met of zonder NHG), verdeling bij echtscheiding/erfenis en bezwaar-/beroepsprocedure WOZnaar aanleiding van de jaarlijkse beschikking of erfbelasting. Als gecertificeerd Makelaar Taxateur staan wij garant voor een deskundige en betrouwbare waardebepaling. Onze taxatierapporten worden in heel Zuid-Limburg en een gedeelte van Midden-Limburg geaccepteerd door alle geldverstrekkers en de stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW). Bovendien zijn we aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Taxateursunie. Verder werken we samen met WOZ-Consultants, specialisten in de juridische afhandeling van bezwaar-/beroepsprocedures tegen de WOZ-waarde van woningen en bedrijfspanden.

Wer sind wir?

Linda Bouman

Verkaufsmakler

Unsere Festung