Immen Vastgoed

Bussum

Properties for rent in Bussum and area

Our current offerings

About us

Immen Vastgoed bemiddeld bij de huur en verhuur van (recreatie-)woningen voor beleggers in vastgoed.

Ook u wilt natuurlijk een hoog rendement op uw spaargeld of beschikbaar vermogen! Investeren in vastgoed is daarbij interessant, echter investeren in vastgoed is ook zeer bewerkelijk.

Wat als Immen Vastgoed u de mogelijkheid biedt om te beleggen in vastgoed zonder zorgen. Wij bieden een voor u opmaat gemaakt pakket van aankoopbegeleiding tot exploitatie, waarbij ontzorgen en een zo hoog mogelijk rendement op de eerste plaats staan.

Wij vinden snel een geschikte huurder door middel van een professionele presentatie van uw (recreatie)woning op de toonaangevende vastgoed platformen en de samenwerking met aan- en verkoop makelaars in de regio.

Voor het selecteren van een geschikte huurder werken wij samen met een externe partner die gespecialiseerd is in het screenen van huurders. U ontvangt van ons een uitgebreid rapport over de identiteit en financiële achtergrond van de potentiële huurder. Wij zullen u ook alleen potentiële huurders voorstellen die financieel draagkrachtig genoeg zijn om de maandelijkse huur te voldoen.

Is uw interesse gewekt? Neem dan graag vrijblijvend contact met ons op.

Our location