Kuijs Reinder Kakes Zaandam

Zaandam

Properties for rent in Zaandam and area

Our current offerings

About us

Over ons

Een gedreven team vol ambitieuze makelaars die met plezier voor u aan de slag gaan. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch vindt u het bij de makelaars van KRK in Krommenie. De professionals staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, of u nu bij ons binnenloopt, mailt, Whatsappt of even belt. Ons doel? Uw verwachtingen bij de verkoop van uw woning overtreffen.

Aankoopmakelaar in Krommenie

Als fullservicekantoor krijgt u het complete pakket bij Kuijs Reinder Kakes. Laat ons alles uit handen nemen. Het team in Krommenie helpt bij de aankoop van uw droomwoning, de hypotheekadviseur gaat voor u aan de slag voor de best passende hypotheek en tegelijkertijd ontvangt u advies over verzekeringen. Natuurlijk staan we ook klaar voor de verkoop. Door onze laagdrempelige manier van werken, voelt u zich nooit bezwaard ergens naar te vragen. Daar zijn we voor.

Alle tijd

Het geheim van de beste verkoop of perfecte aankoop is wat ons betreft uitgebreid de tijd nemen. Uw makelaar in Krommenie luistert naar uw wensen, biedt gevraagd en ongevraagd advies en zorgt ervoor dat u zich op uw gemak voelt. Ervaar het door eens binnen te lopen.

De Kuijs Reinder Kakes makelaars in Krommenie staan ieder moment voor u klaar. Laat ons u helpen.

Our latests listings

Vinkenstraat

€1,195 per month

Our location