Kleurrijk NVM Makelaars & Taxateurs Zoetermeer

Zoetermeer

La nostra offerta attuale

Su di noi

Kleurrijk NVM makelaars en taxateurs b. v. is een jong en dynamisch makelaarskantoor in Zoetermeer en Rotterdam, met een eigen no-nonsense visie op het verkopen, aankopen en taxeren van woningen. Goede kennis van de markt en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. De liefde voor ons vak is groot en zorgt ervoor dat alle opdrachten in perfectie worden afgerond.

KLEURRIJK MAKELAARS PAST BIJ U ALS U:

Een specialist zoekt in aan- en verkoopbegeleiding; Houdt van directe communicatie, we draaien niet om elkaar heen; Laagdrempeligheid prettig vindt; De tijd hebt om een makelaar in de arm te nemen die op basis van uw wensen en eisen weloverwogen voor u aan de slag gaat; Vindt dat uw makelaar beschikbaar moet zijn wanneer het u uitkomt; Altijd rechtstreeks contact wilt met de makelaar.

WIJ ZIJN NVM-MAKELAAR. WAT IS DE MEERWAARDE?

NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Dat wij lid zijn van de NVM geeft u de volgende zekerheden: IWij beschikken over een grote NVM-database. Op basis van de informatie hieruit kunnen wij u uitstekend adviseren en ons advies onderbouwen; Wij zijn gecertificeerd Register Makelaar in uw gebied; Wij zijn goed opgeleid en wij houden onze kennis voortdurend op peil; Wij werken conform de NVM-Erecode.

Il nostro ufficio