Openkoop Makelaardij

Baarn

Properties for rent in Baarn and area

Our current offerings

About us

We helpen snel
Openkoop Makelaardij werkt voor professionele opdrachtgevers. Onze ondersteuning zorgt er voor dat u snel in contact komt met een betrokken makelaar of verkoopadviseur.

Contact of bezichtiging? Maak gebruik van de reageerknop op Pararius, dan wordt u zo snel mogelijk geholpen.

Bellen? Als u ons belt krijgt u een keuzemenu te horen. U wordt gevraagd de zogenaamde woningcode in te voeren, die vindt u op Pararius bij de omschrijving van het object.

Voor verhuur en verkoop
Wat we doen We ondersteunen woningcorporaties, beleggers en (hypothecair) financiers bij de overdracht van registergoed. Ons ICT platform speelt daarin een belangrijke rol: het stroomlijnt uw overdrachtsprocessen.

Hoe we werken Bij de start van onze dienstverlening modelleren we uw processen voor verkoop en verhuur, waardoor elke individuele overdracht vanaf de eerste stap vergaand geautomatiseerd wordt afgewikkeld. Hierin nemen we ook de ketenpartners mee, zoals de onderhoudsdienst, bouwkundig inspecteur, taxateur, notaris of de (lokale) makelaar waarmee wij collegiaal samenwerken. Uw aanbod wordt naar wens gepresenteerd, geïnteresseerden worden steeds netjes geholpen.

Onderhandse overdracht, verhuur, inschrijving of veiling We ondersteunen alle overdrachtsvormen. Natuurlijk de onderhandse verkoop en eventuele terugkoop bij garantieregelingen. Maar ook verhuur in de vrije sector en in het middensegment. Veel ervaring hebben we met de (digitale) openbare verkoop, zoals de verkoop bij inschrijving met een (eventueel besloten) dataroom. En met de veiling, die we ondersteunen in verschillende vormen: hybride (vanuit een zaal met veilingmeester en internet), internet-only-live (met veilingmeester), internet-only-timed (met een klok) of zaal only (zonder internet).

Iedereen profiteert Niet alleen u heeft profijt van onze aanpak, ook uw ketenpartners door beter inzicht en overzicht. Iedereen bespaart tijd en u houdt regie.

Voor Taxaties
In Amersfoort en omstreken voeren wij taxaties uit. Interesse? Laat het ons weten met de "stuur e-mail" knop, onze taxateur neemt dan contact met u op.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor referenties, een gesprek of demonstratie.

Employees

Siebold Anema

Real estate advisor

Jan van den Dungen

Real estate advisor

Anneke Stehouwer

Real estate advisor

Kees Dörr

Real estate agent

Our latests listings

Händellaan 120

€1,250 per month

Drossestraat 80

€1,300 per month

Diamantlaan 50

€1,300 per month

Ruysdaelstraat 104 2

€1,850 per month

Our location