Regio Holland Amsterdam

Amsterdam

Casa in affitto a Amsterdam e dintorni

La nostra offerta attuale

Su di noi

Over Regio Holland

Begin 1976 werd het startsein gegeven voor de ontwikkeling van Regio Holland Makelaardij B. V.
Jaap van Rijn startte als beëdigd makelaar/taxateur het kantoor in Alkmaar.
Door hard werken en het verlenen van een goede service is Regio Holland Makelaardij uitgegroeid tot een kantoor dat zich onder de voornaamste makelaars in de regio kan scharen.

Ons aanbod is gelegen in Amsterdam, maar ook voor een groot gedeelte in de kop van Noord Holland met de nadruk op Alkmaar en de kustplaatsen zoals Bergen en Schoorl, enz.

Voor ons kantoor in Amsterdam werken wij op afspraak, daar wij niet altijd aanwezig zijn in verband met afspraken op locatie. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar op het telefoonnummer: ***********

De werkzaamheden van Regio Holland Makelaardij zijn onder te verdelen in 2 groepen, te weten Woningmakelaardij en Bedrijfsmakelaardij.
Verder beschikken wij over externe deskundigen in Assurantiën en Hypotheekbemiddeling.
Binnen de makelaardij zijn wij zeer actief bij het aan- en verkopen van onroerend goed voor zowel particulieren als zakelijke cliënten. Hierbij staan wij bekend om het feit dat wij al jaren de krenten uit de pap weten te halen.

Een specialiteit van Regio Holland Makelaardij is het bemiddelen bij aan- en verhuur van exclusieve gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen. Vele internationale organisaties maken al sinds jaar en dag gebruik van onze diensten bij het huisvesten van hun medewerkers. De kracht van Regio Holland Makelaardij ligt in de verregaande integratie van automatisering binnen onze dienstverlening.

Ons team staat voor u klaar en is graag een belangrijke schakel bij de transactie van uw onroerend goed. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

Il nostro ufficio