Makelaarskantoor Bremavo

Zwijndrecht

La nostra offerta attuale

Su di noi

Wie zijn wij

Hartelijk welkom op de website van Bremavo! Hét kantoor waar klantcontact voorop staat.

Sinds haar ontstaan in 1979 is Makelaarskantoor Bremavo uitgegroeid tot een sterk kantoor met een degelijke reputatie in de omgeving van Zwijndrecht.

Omdat door de jaren heen is gebleken dat er veel verschillende wensen onder onze klanten leven, streven wij ernaar een breed dienstenpakket aan te bieden, zonder in te boeten op kwaliteit, persoonlijke aandacht en efficiëntie.

Ons huidige dienstenpakket is zorgvuldig ontwikkeld door ons toegewijde team en inmiddels voorzien wij onze klanten van professioneel advies op het gebied van makelaardij voor woningen én bedrijfspanden, taxaties, hypotheekadviezen, VVE-beheer en niet onbelangrijk: verzekeringen.

Ons kantoor bevindt zich midden in het centrum van Zwijndrecht, pal tegenover het station en de busstations. Daarom zijn wij niet alleen makkelijk bereikbaar, maar ligt onze etalage ook aan één van de drukste looproutes van Zwijndrecht. Het kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Buiten kantoortijden bent u ook van harte welkom, bel of email ons gerust voor een afspraak op een ander moment!

Il nostro ufficio