TienvoorWonen

Amersfoort

Vente de logement à Amersfoort et dans les environs

Notre offre actuelle

À propos de nous

TienvoorWonen levert onder andere de volgende diensten in de regio Amersfoort en Omstreken:

Huur van een woning: wilt u een huis huren in Amersfoort, dan kunt u ons inschakelen. Door onze jarenlange werkervaring op verhuurgebied, beschikken wij over een groot netwerk waarbinnen wij altijd een geschikte huurwoning voor u kunnen vinden. Ook de begeleiding en het persoonlijk contact is daarbij erg belangrijk: een huis naar de zin huren wil toch iedereen?

Verhuur van huurwoningen: mocht u als particulier uw huis op een professionele wijze willen laten verhuren, dan kunt u ook TienvoorWonen inschakelen. Wij zoeken voor u een betrouwbare en goede huurder, die vooraf gescreend en getoetst wordt. Ook vastgoedkantoren, makelaars of woningcorporaties kunnen ons benaderen voor de verhuur van een huurwoning. Wij dragen ook o. a. zorg voor de bezichtigingen en de uiteindelijke oplevering van de huurwoning;

Beheer van huurwoningen: mocht u bijvoorbeeld in het buitenland verblijven en u heeft een huurhuis in Amersfoort of omgeving, dan kunnen wij uw woning beheren en een oogje in het zeil houden. Voor inspecties van uw huurwoning of het regelen van de huurincasso tijdens uw afwezigheid kunnen wij ook zorg dragen.

Kortom: TienvoorWonen staat graag voor u klaar!

Qui sommes-nous ?

Leontien Valkhof - Bosma

Agent de location

Nos derniers logements

Manuscriptstraat

1 092 € par mois

Notre bureau