De Huisadviseur Tilburg

Tilburg

Vente de logement à Tilburg et dans les environs

Notre offre actuelle

À propos de nous

Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf welke actief is in zowel de makelaardij als in de financiële wereld.

Voor ons staat de klant en haar wensen centraal. Met betrekking tot alle adviezen betrekking hebbend op uw woning, kunnen we u van dienst zijn. Op verschillende vakgebieden zijn onze huisadviseurs gespecialiseerd en hebben tevens jarenlange ervaring.

Heeft u voor tijdelijk of langdurig een woning die beschikbaar is? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! We zijn de juiste speler voor commercieel vastgoed, maar ook voor technisch/financieel beheer.

Denkt u erover uw woning te verkopen? Dan komt daar heel wat bij kijken. Waar kunt u rekening mee houden? Wilt u zelf de onderhandelingen uitvoeren of wilt u dat laten doen? En welke strategie kunt u het beste volgen?

Voldoende reden om even contact met ons op te nemen, zodat wij een uitgebreide analyse kunnen maken van uw woning en situatie. Op basis daarvan kunnen we voor u een verkoopwaarde bepalen.

Uiteraard maken we vooraf prijsafspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

We horen graag van u!

Neem vooral contact met ons op als u hulp zoekt bij het verhuren/verkopen van uw woning of bij het huren/kopen ervan. Ook voor hulp bij een hypotheek en/of verzekering bent u bij ons aan het juiste adres. Onze huisadviseurs helpen u graag!

Nos derniers logements

Mgr. Horsthuisstraat

1 830 € par mois

Acaciastraat

1 750 € par mois

Professor Verbernelaan

960 € par mois

Notre bureau