Real A State

Zwolle

Vente de logement à Zwolle et dans les environs

Notre offre actuelle

À propos de nous

Voor de huur en verhuur van woonruimte bent u, ben jij en zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Van vrijstaande woningen en eengezinswoningen tot appartementen, studio's en kamers.

Hiernaast houden wij ons bezig met ontwikkeling(en) op het gebied van woongenot en ontzorging ten aanzien van individuele en collectieve woonruimte.

Met een duidelijke visie op de huur- en verhuurmarkt hanteren wij een transparante en resultaatgerichte werkwijze. Naast traditionele dienstverlening ontwikkelen wij creatieve out-of-the-box producten en oplossingen waarmee wij degelijke huur- en verhuurtrajecten begeleiden en waarborgen.

Aanbod matchen wij hoofdzakelijk met zoekopdrachten in ons bestand, hiernaast bieden wij incidenteel woonruimte aan. Veel woningzoekenden hebben wij reeds geholpen via een zoekopdracht; een intake waarbij woonwensen en mogelijkheden in kaart worden gebracht om deze te matchen met aanbod. Een intake kan plaatsvinden bij ons op kantoor of op een zelf gekozen locatie, tijdens of buiten onze kantooruren.

Wij waarborgen A-kwaliteit dienstverlening en gaan voor gewenst resultaat.

Meer informatie: www. realastate. nl

Qui sommes-nous ?

Jean-Pierre van der Kamp

Agent de location

Notre bureau