Van Huis Uit Makelaars

Amsterdam

viviendas en alquiler en Amsterdam y periferia

Nuestras ofertas actuales

Acerca de nosotros

. OVER ONS

Wij opereren in en om Amsterdam en Amstelveen. Van Huis Uit Makelaars beschikt over een rijk netwerk en kennis van de regio. Bij ons krijgt iedere klant een persoonlijke makelaar met aandacht voor de individuele situatie en wensen. Onze missie is om de optimale match te bereiken tussen verhuurder en huurder.

Gebroeders De Boer

Van Huis Uit Makelaars oprichters Sijmon en Ot de Boer groeiden op in een makelaarsfamilie. Hun vader runt nog steeds een succesvol makelaarskantoor. Nadat zij eerst een tijd in dienst zijn geweest van makelaars in Amsterdam, hebben zij in 2015 Van Huis Uit Makelaars opgericht.

De ruime ervaring, service en vakmanschap opgedaan in het verleden komt terug in de huidige bedrijfsvoering. Dit sluit aan bij de wensen van internationale bedrijven die de huisvesting van hun medewerkers toevertrouwen aan Van Huis Uit Makelaars.

Verhuur

Door onze nauwe contacten met internationale bedrijven zijn wij in staat om woningen snel te verhuren. Omwille van de betrouwbaarheid controleren wij altijd de achtergrond van huurders.

Huur

Door ons ruime netwerk kunnen wij mensen binnen korte tijd een passende woning aanbieden. Wij begeleiden huurders persoonlijk, ook na het tekenen van het huurcontract.

Expats

Wij verzorgen corporate housing voor medewerkers van internationale bedrijven die een bepaalde tijd in Nederland werken. Onze ambitie is de ideale match tussen expat en de huurwoning.

Tijd voor een kop koffie?

De huizenmarkt in Amsterdam is altijd in beweging. Dat weten wij als geen ander. Onder genot van een kop koffie delen we graag onze kennis. Niets is zo belangrijk als een eigen plek waar je prettig kunt wonen.

Nuestros listados recientes

Warmoesstraat 12 C

2.050 € al mes

Nieuwezijds Voorburgwal 28 B

1.750 € al mes

Nieuwezijds Voorburgwal 258 3

1.600 € al mes

Singel 402 B

2.050 € al mes

Vondelstraat 118 II

1.895 € al mes

Warmoesstraat 50 T

1.970 € al mes

Andreasplein 26

3.250 € al mes

IJdok 151

9.000 € al mes

Nuestra ubicación