Frisia Makelaars

Den Haag

viviendas en alquiler en Den Haag y periferia

Nuestras ofertas actuales

Acerca de nosotros

Frisia Makelaars staat voor u klaar! Naast een goed en doortastend advies, nemen wij al het werk uit handen bij de verkoop en/of aankoop, verhuur van uw woning, wat voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost is. Voor ons wel, wij zijn vertegenwoordigd in vrijwel alle denkbare (sociale) netwerken. Het is ons vak en wij vinden het belangrijk om mensen gelukkig te zien, die een nieuwe stap zetten in hun wooncarrière. Door ons kantoor in te schakelen bij de verkoop dan wel de aankoop van uw woning wordt de kans op "een transactie zonder verrassingen" groter. Ons kantoor werkt met van tevoren overeengekomen tarieven voor transactiebegeleiding. Zelfs met inschakeling van Frisia Makelaars bent u zeker niet duurder uit. Vakmanschap: Frisia Makelaars geeft antwoord op iedere "vraag" over onroerend goed en biedt oplossingen voor complexe vraagstukken van uiteenlopende aard en grootte.

De Frisia Makelaars organisatie biedt houvast bij vastgoed:
Jarenlange ervaring en helemaal up to date op elk gebied van de onroerend goedmarkt maakt ons tot een betrouwbare moderne adviseur en vertegenwoordiger van uw belangen.
Uw belang is ons doel! Wij koesteren de persoonlijke en duurzame relatie, gebaseerd op eerlijkheid. Onze adviezen moeten helder, direct en duidelijk zijn. Onze kennis over de markt en het vakgebied staan op een hoog peil. Ten behoeve van de uitvoering van de opdrachten wordt hier op efficiënte manier gebruik van gemaakt. Onze vakmensen maken uw verwachtingen waar. Hun kennis en vaardigheden bieden u houvast bij het nemen van de juiste beslissingen over vastgoed.

Tevens maakt Frisia Makelaars deel uit van een samenwerkingsverband van veertien zelfstandige regionale makelaarskantoren: Dynamis, Vastgoedconsultants en Makelaars.
Dynamis richt zich op de landelijke zakelijke markt van vastgoeddiensten met als strategie: "landelijke dekking, regionale diepgang en uniforme werkwijze".

Quiénes somos

Karlijn Dobbenga

Agente en capacitación

Niels Donker

Agente en capacitación

Nuestros listados recientes

Hellingweg

1.890 € al mes

President Kennedylaan

1.500 € al mes

President Kennedylaan

1.350 € al mes

President Kennedylaan

1.145 € al mes

President Kennedylaan

1.240 € al mes

President Kennedylaan

1.035 € al mes

Koningin Sophiestraat

1.950 € al mes

Buizerdlaan

1.495 € al mes

Mallemolen

1.095 € al mes

Nuestra ubicación