Riemersma Real Estate

Den Haag

viviendas en alquiler en Den Haag y periferia

Nuestras ofertas actuales

Acerca de nosotros

RIEMERSMA real estate

RIEMERSMA real estate is een jong bedrijf met een sterke focus op beheer en verhuur van vastgoed van particuliere beleggers. Elk pand is uniek en elke doelgroep is op zijn eigen manier bereikbaar. Gespecialiseerd in specifieke afstemming tussen doelgroep en pand, geloven wij in een nieuwe commerciële en online aanpak binnen de traditionele vastgoedwereld.

Doordat RRE daarnaast ook geheel geautomatiseerd opereert, is er 24/7 inzicht in het reilen en zeilen rondom de uit handen gegeven portefeuille. Zo heeft elke eigenaar een eigen inlog en daarmee een eigen omgeving waarin o. a. contracten en facturen, reparatieverzoeken en pandinformatie staat geregistreerd. Maar ook elke huurder kan inloggen in zijn of haar eigen omgeving.

Transparant, duidelijk en snel voor zowel huurder als belegger.

“Een prettige ervaring om met RIEMERSMA real estate te werken. ”

Eelco Riemersma

Na werkzaam te zijn geweest binnen diverse disciplines van de vastgoedwereld, gecombineerd met ervaren saleskwaliteiten, een fontein aan ideeën, een enorme drang om een win-win situatie te realiseren en een immer vrolijke noot, kon de stap naar zelf ondernemen niet uitblijven. In 2020 heeft Eelco dan ook de stoute schoenen aangetrokken en RIEMERSMA real estate opgezet.

Door zijn ervaring en kennis weet Eelco precies wat er komt kijken bij het beheren en verhuren van vastgoed in de Randstad. Door zijn positieve mindset en enthousiasme kan er voor elk vraagstuk een oplossing gevonden worden. Een goede mix als basis voor RIEMERSMA real estate.

Nuestros listados recientes

Aert van der Goesstraat 38 A

1.395 € al mes

Loosduinseweg 725

1.595 € al mes

Nuestra ubicación