VLIEG Lelystad

Lelystad

viviendas en alquiler en Lelystad y periferia

Nuestras ofertas actuales

Acerca de nosotros

Zo maakt VLIEG Lelystad het makkelijk

VLIEG Makelaars Lelystad is een betrouwbaar en deskundig makelaarskantoor. Wij maken onderdeel uit van de VLIEG franchiseformule, daarmee combineren we de voordelen van het zelfstandig ondernemerschap met de uitstraling van het VLIEG-kantorennetwerk. Doordat we alle randzaken door de franchisegever laten uitvoeren, kunnen wij ons bovendien volledig richten op hetgeen waar we goed in zijn, namelijk het vinden van de perfecte match tussen zoeker en woning.

De kruisbestuiving met de omliggende VLIEG kantoren zoals Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Zaandam levert extra verkeer op en dat is weer gunstig voor jou als klant!

Zo is onze kracht: persoonlijke aandacht, flexibiliteit, deskundigheid en kwaliteit

Tijdens het gehele verkoopproces, vanaf het eerste gesprek tot aan de overdracht bij de notaris, begeleiden wij jw en staan wij je met raad en daad terzijde. Tevens kunnen wij je begeleiden bij het aankopen van een nieuwe woning. Wellicht voor jou een eerste ervaring; voor ons niet.

Door onze jarenlange ervaring in Lelystad en omstreken weten wij precies waar wij op moet letten en kunnen wij de zorgen bij je wegnemen. VLIEG Makelaars Lelystad zal je tijdens het hele aankoop- of verkoopproces integer en betrouwbaar begeleiden en op degelijke en professionele wijze voor jou het beste resultaat bereiken.

Nuestra ubicación