Domstad Wonen

Nieuwegein

Immobilienvermietung in Nieuwegein und in der Nähe

Unser aktuelles Angebot

über uns

Kamers, appartementen en studio's huren

U zoekt woonruimte. Dat is niet altijd zo gemakkelijk. U moet kranten uitpluizen voor advertenties en diverse bezoeken afleggen zonder precies te weten of de woning is wat u zoekt. Dit alles kost veel tijd. Domstad Wonen neemt dit zoektraject voor u uit handen.

Over ons

Domstad Wonen is een gerenommeerde uitbreidende verhuurmakelaardij organisatie met momenteel een vestigingen in Utrecht. Onze activiteiten bestaan uit het bemiddelen bij huur en verhuur van alle soorten woningen en het beheren van een omvangrijke vastgoedportefeuille. Domstad Wonen beschikt over een enorm netwerk van vraag en aanbod en werkt immer aan lange termijn relaties met haar cliënten.
Domstad wonen is opgericht door Denny Gerritsen v/d Hoop. Zijn buitengewone interesse voor de woning- en vastgoedmarkt, de beschikking over een reeds bestaand netwerk en het willen bieden van een optimale dienstverlening liggen hieraan ten grondslag. Domstad Wonen staat voor vakkundigheid, flexibiliteit, snelheid, persoonlijkheid, service en bovenal kwaliteit!

Vanuit onze vestiging in Utrecht bedienen wij het gebied Utrecht' en de direct omliggende gemeenten.

Wij werken continu aan het verder verbeteren van onze formule, waarbij wij altijd net een paar stappen verder zullen blijven gaan.

Als u overweegt een woning te huren, te verhuren, of wellicht het volledige beheer van uw onroerende zaken vertrouwd uit handen wilt geven, dan bent u bij Domstad Wonen aan het juiste adres!

De huurovereenkomst

Mocht u de woning hebben gevonden die helemaal bij u past dan wordt de huurovereenkomst getekend. In deze huurovereenkomst wordt alle informatie met betrekking tot ingangsdatum, looptijd, betaalperiode, betalingsverplichtingen, soort contract en dergelijke tussen u en de verhuurder vastgelegd. Voor het sluiten van de huurovereenkomst dient u vooraf een kopie van uw legitimatiebewijs te kunnen overleggen, alsmede een kopie van de meest recente salarisstrook of een werkgeversverklaring.

Unsere Festung