Rijsterborgh Makelaars

Amstelveen

Properties for rent in Amstelveen and area

Our current offerings

About us

Rijsterborgh Makelaars bestaat sinds 1970. Ons kantoor is gevestigd in Amstelveen. Met onze gedrevenheid en kennis van de markt hebben we inmiddels vele klanten naar tevredenheid kunnen bedienen. We opereren op de landelijke markt als specialisten in de verkoop en de verhuur van woningen. Ook voor het beheer van uw bedrijfshuisvesting bent u bij Rijsterborgh aan het juiste adres.

Met onze flexibele aanpak en onze kennis van de regio, de woningmarkt en de wensen van onze cliënten zijn we in staat vraag en aanbod goed op elkaar aan te laten sluiten. Dat deze aanpak werkt blijkt onder meer uit de langdurige relatie die we met veel onze klanten hebben opgebouwd.

Landelijk specialist
Rijsterborgh Makelaars is een bekende naam op de landelijke woningmarkt. Wij hebben specialisten in elke regio. Dit zien wij als voorwaarde om vraag en aanbod op de beste manier op elkaar af te stemmen.

Ervaring en vernieuwing
Onze veertigjarige ervaring stelt ons in staat optimaal te opereren op de huidige markt. Deze vraagt om scherpte en visie. Maar ook om vernieuwing. Wij willen en blijven ons continu ontwikkelen.

De perfecte woning
Als gedreven makelaars trekken we voor onze cliënten alle registers open. Altijd. Onze aanpak is persoonlijk, gedreven en betrokken. Wij kennen de wensen van onze cliënten en we kennen de markt. Zo kunnen wij ons richten op het vinden van de perfecte woning.

Employees

R.W. Koelemij

Register broker appraiser

R. Boode

Register broker appraiser

Annemarie Smit

Secretary

Our latests listings

Vlielandstraat

€1,475 per month

Rozenoord

€1,495 per month

Nieuw Herlaer

€1,950 per month

Algonquin

€1,029 per month

Seinestraat

€1,850 per month

Our location