Tel Makelaars

Amsterdam

Properties for rent in Amsterdam and area

Our current offerings

About us

Tel Makelaars

Ons kantoor is sinds 1931 gevestigd te Amsterdam en is als makelaarskantoor actief op de navolgende markten;

• Aan- Verkoop
• Huur en verhuur
• Taxaties
• Vastgoedmanagement
• VvE beheer

Tel Makelaars beschikt over een gemotiveerd team van acht medewerkers. Een groot deel van de medewerker(st)ers is reeds vele jaren aan ons kantoor verbonden, waardoor de belangrijke en onmisbare ervaring ruimschoots aanwezig is. Ook is het kantoor aangesloten bij de grootste Nederlandse brancheorganisatie op het gebied van makelaardij en management van onroerende zaken te weten de Nederlandse vereniging van makelaars (NVM). Voor u een garantie voor kwaliteit, hoogwaardige dienstverlening, een onderbouwd advies en up-to-date vakkennis van uw makelaar. Wij zijn lid van de secties NVM Wonen en NVM Vastgoedmanagement.

Beheer voor Verenigingen van Eigenaren (VvE beheer)
Wanneer u een appartement heeft gekocht, bent u niet alleen eigenaar van uw eigen appartement maar ook mede-eigenaar van de gemeenschappelijke gedeelten in het appartementencomplex . U wordt automatisch lid van een Vereniging van Eigenaren, kortweg VvE. Samen met de andere mede-eigenaren heeft u de verantwoordelijkheid voor het hele appartementengebouw. Dat is een kostbare zaak en het beheer en het verzorgen van de administratie vraagt dan ook de nodige tijd en deskundigheid. Daarom is het beheer van een VvE werk voor een specialist, zoals Nico Tel makelaars. Jarenlange administratieve en bouwkundige ervaring met vastgoedmanagement staat garant voor een optimale en professionele begeleiding van een gezonde en actieve VvE, hetgeen ten goede komt aan het woongenot en de waarde van het gebouw.

Hieronder vindt u een greep uit ons takenpakket:
• innen van de maandelijkse bijdragen van de leden;
• betalen van de maandelijkse facturen voor de vereniging;
• vervaardigen van de balans en de exploitatierekening;
• opmaken van de begrotingen exploitatie en onderhoud;
• voeren van technisch beheer van de gebouwafhankelijke zaken;
• afsluiten en toezicht houden op onderhoudscontracten;
• opstellen en bewaken van een meerjarenbegroting voor het onderhoud;
• verwerken van mutaties;
• het minimaal 1 keer per jaar organiseren van een algemene ledenvergadering;

Wat kunnen wij u bieden?
• totaal administrateurschap
• technische ondersteuning
• storingsdienst
• volledig technisch beheer
• meerjaren onderhoudsplanning
• begeleiding groot onderhoud

Interesse?
Wanneer u meer wilt weten over onze dienstverlening, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden van onze dienstverlening in een persoonlijk gesprek toe te lichten. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Beleggen in vastgoed
Het beleggen in vastgoed is kort gezegd het kopen van verhuurde onroerende zaken, zoals een woning, winkel, kantoor, of een bedrijfspand. Op basis van verhouding tussen de koopsom versus de jaarlijks te ontvangen huurpenningen minus de exploitatiekosten wordt er een rendement op het, al of niet gedeeltelijk gefinancierde vermogen gemaakt.

Beleggen in onroerend goed is voor zowel zakelijke als particuliere partijen een interessante manier om vermogen te beheren en te vergroten. Wel is het noodzakelijk geadviseerd te worden door een specialist met uitgebreide kennis van zaken. Nico Tel makelaars heeft de kennis in huis om u te informeren over de mogelijkheden van beleggingen en u tevens te begeleiden bij de aan- en verkoop van beleggingspanden.
Voor zijn cliënten is Nico Tel makelaars altijd op zoek naar beleggingspanden in en rond Amsterdam.
Indien u iets aan te bieden heeft of u bent op zoek naar een object dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vastgoedmanagement
Ruim 80 jaar staat Tel Makelaars bekend om de verhuur en het beheer van particulier en bedrijfsmatig vastgoed. De opdrachtgevers bestaan uit particuliere beleggers, bedrijven en institutionele beleggers.

Voor dagelijks vastgoedmanagement van woningen, kantoren en overig onroerend goed bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn een kleine, onafhankelijke en slagvaardige organisatie met een hecht team van ervaren resultaatgerichte medewerkers op zowel administratief, financieel, commercieel als technisch gebied.

Beheer van onroerend goed vraagt niet alleen om dagelijkse aandacht, maar ook om betrokkenheid en continuïteit in de dienstverlening. Dit alles kunt u bij ons verwachten. Bij ons bent u geen nummer, maar kunt u rekenen op een klantgerichte dienstverlening met persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers. Door de korte lijnen binnen onze organisatie is een goede communicatie mogelijk.

Wij zorgen niet alleen voor tevreden huurders, maar ook voor een zorgvuldige financiële en administratieve verslaglegging. Bij de uitvoering van onze beheertaken staat het bereiken van de juiste balans tussen de wensen van onze opdrachtgevers en hun huurders voorop. Wij doen u graag offerte voor het uit handen nemen en verzorgen van deze intensieve taak.

Our location