Vosters Onroerend Goed

Bladel

Properties for rent in Bladel and area

Our current offerings

About us

Vosters Onroerend Goed BV is een full service Makelaarskantoor dat werkzaam is in Noord-Brabant, Limburg en Belgie. Wij verkopen/kopen en taxeren zowel woningen als bedrijfspanden in Nederland en in Belgie. Samen met ons zusterbedrijf Kasteelstaete Vastgoed NV zijn wij actief als ontwikkelaar en risicodrager op de markt voor winkels, bedrijfspanden, woningen en appartementen.

Als gecertificeerd Register Makelaar en Taxateur zijn wij ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert. te Rotterdam onder nummer RMT 07.121.3295. Dit betekent o. a. dat wij voor U taxatierapporten kunnen verzorgen voor alle doeleinden en voor elke bank of geldverstrekker. Ook taxeren wij regelmatig voor diverse notariskantoren en de Belastingdienst. (Overeenkomst tot minnelijke waardering)

Ook in Belgie zijn wij volledig bevoegd tot het uitoefenen van alles wat met de makelaardij te maken heeft. Wij staan daarom ingeschreven als Erkend Vastgoed Makelaar bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars in Brussel, onder nummer 207419. Let daar op als u in Belgie iets op het gebied van onroerend goed wilt doen.

Our latests listings

Molenstraat

Price on request

Our location