Residence Makelaars

Den Haag

Properties for rent in Den Haag and area

Our current offerings

About us

Welkom bij Residence makelaars. Onze missie is het verlenen van maximale service naar onze klanten binnen en buiten Den Haag. Wij zijn trots op onze klanten en richten ons op zowel de kopers/verkopers en huurders en verhuurders.

De huizenmarkt in Den Haag is zeer dynamisch en competitief. Het is daarom prettig om bij het kopen van een huis te maken te hebben met een professional, iemand met vakkennis die doortastend is en een daadkrachtige aanpak heeft. De woningmarkt in Den Haag en omstreden kennen wij blind en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Wij zijn trots op ons uitgebreide klantenbestand en door onze innovatieve marketing strategie kunnen wij aan al u verwachtingen voldoen.

Residence makelaars bestaat uit een klein team waarin directe persoonlijke service onze prioriteit heeft. Wij spreken vloeiend Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Onze residentie staat voor u klaar om uw droomhuis te vinden. Wij houden van ons werk en zetten ons graag in voor 100% klanttevredenheid.

Neem gerust contact met op ons voor een vrijblijvend advies of kom langs voor een kopje koffie in onze gemoderniseerde Residence. Wij luisteren graag naar u.

Residence makelaars; “meer dan alleen thuiskomen”

Employees

Dimitri Papaioanou

Director

Ronald Maarschalkerweerd

Real estate agent

Antonella Comelli

Real estate agent

Carolijn Westenburg

Associate in training

Our latests listings

Waldeck Pyrmontkade

€1,495 per month

Deijlerweg

€2,150 per month

Carel Reinierszkade

€2,450 per month

Vliegenvangerlaan

€2,950 per month

Alexander Gogelweg

€5,850 per month

Leuvensestraat

€7,500 per month

Nassauplein

€3,250 per month

Our location