Lightcity Housing

Eindhoven

Properties for rent in Eindhoven and area

Our current offerings

About us

Welkom

Lightcity Housing bestaat uit een team van deskundige en gespecialiseerde makelaars en kantoormedewerkers die jarenlange ervaring hebben op de vastgoedmarkt van regio Groot Eindhoven. We voeren dagelijks ons werk met grote toewijding uit en denken graag met u mee, en daarbij het liefst zelfs twee stappen vooruit.

Net zo innovatief als Eindhoven

Lightcity Housing is trots op de kracht die de regio uitstraalt. Net als de stad werken we dan ook hard om technologische vooruitgang en het innovatieve, eigentijdse karakter van Eindhoven door te voeren in onze dagelijkse werkzaamheden. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke aandacht voor uw wensen waar wij onze dienstverleningen geheel op inrichten. Zo gebruiken we onze succesformule om voor al onze klanten de beste service te bieden.

Of u nu al jaren woonachtig bent in de regio van Eindhoven of als expat (tijdelijk) in deze mooie omgeving komt wonen, Lightcity Housing is u graag van dienst met onze complete services. Van zoektocht naar het juiste huur appartement tot het snel en deskundig verhuren of verkopen van uw huidige woning. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op. We komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

Our latests listings

Tongelresestraat

€1,260 per month

Kronehoefstraat

€1,695 per month

Graaf Adolfstraat

€1,575 per month

Marktstraat

€885 per month

Markt

€1,350 per month

Markt

€1,450 per month

Noord Brabantlaan

€1,595 per month

Abdijtuinen

€1,595 per month

Rozemarijnstraat

€1,250 per month

Our location