Geerts Van Oijen Makelaars - Taxateurs

Gemert

Properties for rent in Gemert and area

Our current offerings

About us

Ons kantoor

Over Geerts Van Oijen Makelaardij

Niets geeft ons zoveel voldoening als het realiseren van uw persoonlijke woonwensen. Dit streven zit verankerd in onze werkwijze. U kunt daarom het volgende van ons verwachten:

Perfecte lokale marktkennis

Wij kennen ons werkgebied op onze broekzak en hebben vrijwel ieder type huis in Gemert, Bakel en Laarbeek van binnen gezien. Deze lokale marktkennis is wat ons betreft een absolute pré: wij weten immers perfect wat er te halen valt in ‘onze’ regio. Zo slepen we voor al onze klanten een zo gunstig mogelijke deal uit het vuur.

Persoonlijke aandacht

We zijn groot genoeg voor een compleet dienstenpakket, maar nog klein genoeg om iedere klant persoonlijk te kennen. Iedereen binnen ons kantoor is dan ook op de hoogte van uw persoonlijke wensen. Daarnaast zijn we uitstekend bereikbaar en nemen we ruim de tijd voor alle afspraken die we met u plannen. Wat ons betreft vanzelfsprekend: u (ver)koopt of (ver)huurt immers niet iedere dag een huis!

Uitstekende service

Onze klanten beoordelen ons inmiddels met een gemiddelde van 9.1. Bij ons staat goede service nog hoog in het vaandel. We besteden veel aandacht aan het gehele traject, van het in kaart brengen van uw wensen, tot aan de bezichtigingen en het opmaken van de koopovereenkomst. En zelfs na na het tekenen van de koopovereenkomst zullen wij u begeleiden bij de overdracht bij de notaris.

We leveren resultaat

Als verkoper of verhuurder wilt u een zo hoog mogelijk bedrag voor uw woning ontvangen; als koper of huurder wilt u een huis dat perfect aansluit bij uw woonwensen, het liefst voor zo min mogelijk geld. Natuurlijk weten wij dat als geen ander. We halen daarom alles uit de kast om voor u een goed resultaat te boeken. We bereiden ons perfect voor en staan ons mannetje in de onderhandelingen. Daarom verdienen we onszelf dubbel en dwars terug.

Kom eens kennis maken

Neem gerust contact op met ons kantoor voor een kennismakingsgesprek.

Our location