Voorma en Walch Makelaars in het Gooi

Laren NH

Properties for rent in Laren NH and area

Our current offerings

About us

Voorma en Walch Makelaars in het Gooi is sinds 80jaar gevestigd in het Gooi en beschikt momenteel over drie vestigingen, te weten Huizen, Naarden-Vesting en Laren-Blaricum. Deze drie kantoren wisselen in een wekelijkse vergadering alle informatie over de woningmarkt met elkaar uit. Door deze onderlinge uitwisseling van kennis beschikken wij over een uitstekende regionale en lokale kennis van de woningmarkt in het Gooi.

Voorma en Walch Makelaars in het Gooi beschikt over gecertificeerde deskundigen voor alle vastgoeddisciplines zoals het verhuren/aanhuren van woningen en appartementen in alle prijsklassen.

Verhuur van woningen en appartementen verdient een professionele begeleiding. Voorma en Walch Makelaars in het Gooi zorgt voor een zorgvuldige en uitstekende begeleiding bij de verhuur van een woning. Daarin is Voorma en Walch Makelaars in het Gooi sterk. Voorma en Walch Makelaars in het Gooi is een makelaarskantoor dat al 80jaar intensief betrokken is bij de verhuur van duizenden woningen. Uit al deze verhuren hebben wij geleerd dat persoonlijke aandacht en persoonlijk contact een must is om tot een succesvolle samenwerking te komen.

Voorma en Walch Makelaars in het Gooi bestaat momenteel uit een team van 19 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. Iedere medewerker is specialist op een bepaald gebied.

Voorma en Walch Makelaars in het Gooi, de naam zegt het al, is actief binnen het gehele Gooi en daarom dé verhuurmakelaar bij uitstek. klik hier voor een actueel overzicht van al onze huurwoningen

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op

Employees

Kathelijne Vos

Rental agent

Our location