Huisman Hoogendoorn Uithoorn

Uithoorn

Properties for rent in Uithoorn and area

Our current offerings

About us

Over ons

Sinds 1 januari 2017 zijn de kantoren van Hoogendoorn Makelaardij Aalsmeer en Emmelien Huisman Makelaardij Uithoorn samengevoegd en zijn de krachten gebundeld onder de naam Huisman | Hoogendoorn Makelaars o. z. Daarnaast is in 2018 een nieuwe vestiging in Amstelveen geopend waardoor er een sterke speler met drie vestigingen in de regionale woning- en bedrijfsmakelaardij is ontstaan die beschikt over een deskundig team van makelaars en taxateurs.

Juridische knowhow

Mr. Arjan Hoogendoorn is naast gecertificeerd Register-Makelaar/Taxateur ook meester in de rechten. Dus ook op juridisch gebied bent u bij ons aan het juiste adres. Juist in deze tijd, waarbij bij het (ver)kopen van een woning of bedrijfspand steeds meer bouwkundige en juridische aspecten om de hoek komen kijken, een groot voordeel!

Uitstekend onderhandelaar

Emmelien Huisman is naast gecertificeerd Register-Makelaar/Taxateur ook actief in de begeleiding bij aankoop op onroerend goed veilingen. Zij beschikt over een aangeboren gevoel voor de markt en weet vastgoed op de juiste waarde te schatten. Daarnaast heeft Emmelien zich ontwikkeld tot een uitstekend onderhandelaar die voor haar cliënten altijd het meest gunstige resultaat weet te behalen.

Behalve woningmakelaars zijn zowel Arjan Hoogendoorn als Emmelien Huisman NRVT gecertificeerd bedrijfsmakelaar. Daardoor zijn ook de aan- en verkoop, verhuur en taxatie van winkel- en bedrijfspanden in vertrouwde handen.

Our location