Poels Makelaars

Venlo

Properties for rent in Venlo and area

Our current offerings

About us

Over ons

Poels Makelaars is aangesloten bij de VBO makelaardij brancheorganisatie, om ons verder te onderscheiden en onze deskundigheid en kwaliteit te onderstrepen. Vol trots kunnen wij mededelen, dat door ons grote woningaanbod in de regio, Poels Makelaars ook in 2015 en voor het vierde jaar op rij, behoort tot de TOP 100 makelaars in Nederland en tot de drie grootste VBO-Makelaarskantoren van Nederland.

Poels Makelaars is een dynamisch, actief en regionaal opererend full service makelaarskantoor naar de wens van de klant anno NU. Wij zijn gespecialiseerd in Aan- en Verkoopbemiddeling, Huur- en Verhuurbemiddeling en Taxaties van bestaande woningen, nieuwbouw woningen, bouwkavels en bedrijfsmatig onroerend goed.

Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit de regio's: Venlo, Horst aan de Maas en de gemeente Peel en Maas.

Ons team

Ons team bestaat uit acht deskundige, ervaren en zeer enthousiaste teamplayers, Onze makelaars / taxateurs, assistent makelaars, financiële specialisten, juriste en woningstyliste staan garant voor een full service dienstverlening. De bemiddeling inzake verkoop, aankoop, huur of verhuur of een taxatie is voor ons telkens weer een uitdaging. De kracht van onze makelaardij ontstaat door de: Persoonlijke aandacht, het Enthousiasme, de Flexibiliteit, de Ervaring en de Tijd die wij nemen voor onze klant. Daarnaast beschikken wij over een zeer ruim netwerk en een groot klantenbestand. Sinds 2013 is daar het zeer grote VBO-netwerk aan toegevoegd.

Interesse? Ervaar zelf het verschil in onze dienstverlening tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met gratis waardebepaling. Indien wij uw woning in de verkoop krijgen, regelen wij vanaf het moment van: in de verkoop opname tot en met de datum van overdracht van de woning, alles voor u. Wij regelen, ontzorgen en zijn voor de verkopers en kopers 7 dagen per week bereikbaar.

Voor deze topservice en ons uitgebreide netwerk betaalt u de allerlaagste courtage over de verkoopprijs en geen startkosten en/of intrekkingskosten. U weet precies waar u aan toe bent, geen verrassingen of kleine lettertjes, gewoon helder en transparant.

Our latests listings

Doolgaardstraat

€1,090 per month

Our location