Saelmans Makelaardij

Weert

Properties for rent in Weert and area

Our current offerings

About us

Heb jij verhuisplannen en ben je op zoek naar een makelaar voor de verkoop van je woning? Ons complete team staat voor je klaar!

- Begeleiding van A tot Z
- Onderbouwd prijs/verkoopadvies
- Doelgerichte marketingstrategie
- Grootste social media bereik van de regio
- Professionele woningpresentatie
- Groot particulier en zakelijk netwerk
- Meer dan 40 jaar kennis en ervaring

Voor een professioneel en onderbouwd prijs- en verkoopadvies maken we graag een afspraak om kennis te maken met jou, je woning en de situatie waarin jij je bevindt. Elke woning en situatie is anders en dat is de reden waarom wij een advies op maat voor je maken. Dit is naar onze mening de eerste stap voor een succesvol verkooptraject waarin wij je volledig zullen ontzorgen en het hoogst mogelijke resultaat zullen behalen.

Team Saelmans staat voor passie, plezier en prestatie, met uiteindelijk de meest complete dienstverlening!

Aan de basis van vooruitgang staat vertrouwen!

Onze mix van ervaren en jonge getalenteerde gecertificeerde NVM makelaars, ervaren medewerkers en jonge medewerkers met een frisse en nieuwe kijk op de woningmarkt, mag speciaal genoemd worden.

Zo weten wij als geen ander op welke manier wij jouw woning in deze veranderde markt op de beste manier kunnen verkopen. Dit doen we door middel van een goede marktanalyse, een reëel prijsadvies en een perfecte presentatie, zowel online als offline. We zijn hierbij telkens vernieuwend en vooruitstrevend. Zo zetten we steeds instrumenten in om de juiste doelgroep te bereiken. Denk aan ********, Instagram maar ook andere online tools die hun effectiviteit inmiddels hebben bewezen.

Iedere woning en situatie is anders en daarom stellen wij een pakket van dienstverlening samen welke het best bij jou, je woning en je situatie past. Onze tarieven zullen, afhankelijk van de woning en de situatie, hierop afgestemd worden. Alles volgens onze bedrijfsfilosofie ‘’Saelmans leeft met u mee’’, waarbij persoonlijkheid, betrokkenheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan.

Saelmans Makelaardij is een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar aangesloten is bij de NVM.

Wil jij je woning met succes verkopen door gebruik te maken van onze expertise, netwerk en effectieve marketingstrategie?

Wij laten je graag kennismaken met onze werkwijze en vertellen je graag welke meerwaarde wij voor jou kunnen hebben bij de verkoop van je woning. Maak hiertoe een vrijblijvende afspraak voor een waardebepaling/verkoopadvies van je woning dan wel nadere informatie.

Our latests listings

Maaspoort

€805 per month

Coenraad Abelsstraat

€1,750 per month

Wilhelminasingel

€900 per month

Our location