Domica Amersfoort

Amersfoort

Casa in affitto a Amersfoort e dintorni

La nostra offerta attuale

Su di noi

Domica; the best housing agency in Holland!

Verhuur & Beheer
Domica is een landelijke franchise organisatie met meerdere vestigingen door het hele land. Het team van Domica Amersfoort helpt u graag met het verhuren en/of beheren van uw woning en het vinden van een geschikte huurder. Vanuit het monumentale maar moderne kantoor aan de Stadsring in Amersfoort richten wij ons op de woningmarkt in Amersfoort en omstreken.

Domica bemiddelt in alle soorten huurwoningen. Of u nu een studio wilt verhuren, een etage of een luxe villa. Gestoffeerd of gemeubileerd, tijdelijk of permanent én in alle prijsklassen.

De enthousiaste medewerkers van Domica Amersfoort streven naar een optimale en persoonlijke dienstverlening en komen graag in contact met u.

Huren
Om gebruik te maken van onze e-mailservice om zo op de hoogte gehouden te worden van ons nieuwste woningaanbod dient u bij ons in te schrijven: de inschrijfkosten bij een premium account bedragen
€ 40,00. Hiervoor houden wij u dus als eerste op de hoogte van ons nieuwe woonaanbod en kunt u onbeperkt woningen bezichtigen.

Voor vragen over uw huurmogelijkheden kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag.

Hartelijke groet,

Team Domica Amersfoort

https://domica. nl/vestiging/amersfoort

Chi siamo?

R. Reekers

Broker

i nostri nuovi immobili

Baak van Katwijk

1.360 € al mese

Wittenburgergracht

3.850 € al mese

Il nostro ufficio