HouseHunting Parkstad

Kerkrade

Vente de logement à Kerkrade et dans les environs

Notre offre actuelle

À propos de nous

Over ons

In 2005 is Househunting Woonbemiddeling opgericht en is nog steeds een van de grootste en snelstgroeiende makelaars van ons land, met ruim 20 vestigingen.

We staan bekend om ons vrede en flexibele dienstverleningspakket, waarbij ‘SERVICE’ met hoofdletters geschreven staat.

Betrouwbaar, betrokken, gedreven, verzorgd, open en deskundig zijn woorden die onze bedrijfsvoering kenmerkt. Door onze inzet, betrouwbaarheid en geen loze beloftes, onderscheiden wij ons van andere huurmakelaars. “Groot worden door klein te blijven”, is dan ook onze visie.

In allerlei prijsklassen hebben we een breed aanbod van woningen. Wat zij zowel aanbieden zijn beleggingspanden, gezinswoningen, studentenkamers, studio’s en appartementen.

Vaak is gebleken dat het vinden van een huurder een lastig karwei is. Wat wij u kunnen aanbieden is een juiste kennis van de markt en de expertise!

Door een effectieve combinatie van beheer en verhuur van huurwoningen, profileert Househunting zich al jaren optimaal op de vastgoedmarkt.
Dagelijks brengen we deze jarenlange ervaring in de praktijk, door gepassioneerde medewerkers.

Met een commercieel en actief verhuurbeleid wordt onder zoektocht naar een geschikte kandidaat gesteund. Via Pararius, onze eigen website ne verschillende andere partnerwebsites presenteren we huurwoningen aan duizenden woningzoekenden.
Op uw verzoek kunnen er ook projectwebsites gemaakt worden waarop uw woning wordt gepresenteerd.
Uiteraard speelt social media ook een grote rol, maar we kunnen ook inzetten op een lokaal online en offline advertentiebeleid, indien gewenst.
Ons nieuwe woningaanbod wordt gedeeld met ingeschreven woningzoekers en via eerder genoemde marketingkanalen gaan wij op zoek naar de juiste huurder.

Househunting heeft de specialistische kennis in huis die nodig is voor het verhuren van huurwoningen!
Van start tot het ondertekenen van de huurovereenkomst, vervult Househunting een adviserende rol. Denk hierbij aan advies over tijdelijke of reguliere verhuring, gedegen kennis over de huurmarkt en over de huurwetgeving.

Nos derniers logements

Nachtegaalstraat

950 € par mois

Heideveldweg

1 250 € par mois

Oranjeplein

795 € par mois

Kapelweg

850 € par mois

St.Pieterstraat

850 € par mois

Italiëlaan

935 € par mois

Berghofstraat

660 € par mois

Berghofstraat

650 € par mois

Berghofstraat

670 € par mois

Notre bureau