HouseHunting Randstad

Utrecht

Vente de logement à Utrecht et dans les environs

Notre offre actuelle

À propos de nous

HouseHunting Randstad: dé verhuur en verkoop makelaar van regio Utrecht, Rotterdam en Amsterdam!

Service, enthousiasme en professionaliteit zijn de kernwaarden van HouseHunting Randstad. Wij bieden een betrouwbaar, open en deskundig advies. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in expat housing.

Bij HouseHunting Randstad bent u aan het juiste adres voor de verhuur en verkoop van uw villa, twee onder één kap woning, eengezinswoning, hoekwoning, appartement, studio of studentenkamer.

Bent u op zoek naar een woning? Het aanbod van huur- en koopwoningen varieert tussen allerlei prijsklassen in regio, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Afhankelijk van de woning kan deze gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd.

Wilt u uw woning verhuren of verkopen? Neem dan gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt ook direct kosteloos uw woning in ons bestand laten opnemen en aanbieden. Uw woning zal worden aangeboden op onze eigen landelijke website alsmede de grootste verhuurwebsites van Nederland, te noemen Pararius, Funda en Huurwoningen. nl.

HouseHunting Randstad verzorgt de (online) presentatie, huur/verkoopprijsbepaling en de plaatsing op het internet tot de uiteindelijke sleuteloverdracht zonder dat u zich daar maar een moment zorgen over hoeft te maken. Indien gewenst gaat de service daarna verder.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het uit handen nemen van het beheer van uw woning gedurende de huurovereenkomst. Wij verzorgen de huurincasso alsmede het technische beheer. Zo kunt u uw woning verhuren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de huurinkomsten, eventuele mankementen aan de woning of het contact met de huurder.

HouseHunting Randstad

- U kunt bij ons terecht voor verhuur, aanhuur, verkoop, aankoop, beheer & financieel advies;
- Persoonlijke benadering en moderne dienstverlening;
- Aanbod op alle relevante websites als Funda, Pararius en huurwoningen. nl
- Professionele en uitgebreide screening huurder;
- Groot netwerk van internationale bedrijven;
- Website met duizenden bezoekers per dag;
- Landelijk netwerk van verhuurders en huurders;
- Uw woning staat dezelfde dag nog online.

No cure no pay!

Ons kantoor is in het centrum van Utrecht gelegen aan de Biltstraat 449. U bent van harte welkom om de mogelijkheden en het aanbod te komen bekijken.

Nos derniers logements

Wiersedreef

4 995 € par mois

Donkerstraat

1 595 € par mois

Utrechtseweg

1 200 € par mois

Lichtpenweg

1 995 € par mois

Weverstraat

1 015 € par mois

Jan Wolkerssingel

2 795 € par mois

Johannes Vermeerhage

1 995 € par mois

Vijverhofstraat

995 € par mois

Oudegracht

995 € par mois

Notre bureau