123makelaar

Amsterdam

Properties for rent in Amsterdam and area

Our current offerings

About us

123 Makelaar Wonen is actief in de bestaande bouw in Amsterdam. Ons team van deskundige makelaars kent de markt als geen ander en zij bewijst dagelijks haar meerwaarde aan de klant door o. a. antwoord te geven op vragen over erfpacht, bodemonderzoek en historische waarde. Maar ook over imago van de buurt en andere waarden die wonen zo fijn maken. Bij een modern makelaarskantoor gaat het niet om de snelste transactie of de laagste courtage: wij bewijzen ons uiteindelijk met de gunstigste aankoop. Wij completeren dit met een maximale persoonlijke service.

123 Bedrijfsmakelaar(BOG) is actief in Amsterdam en in de regio en is dagelijks als bedrijfsmakelaar betrokken bij verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur of advies met betrekking tot bedrijfsobjecten. Ook zijn wij gespecialiseerd in taxaties van winkels, kantoren en bedrijfsruimten. Het begeleiden en de verhuur van bedrijfs & vernieuwbouwprojecten is één van onze specialiteiten. Onze regionale kennis en contacten zijn onze basis voor succes.

123 Makelaar Projecten is gespecialiseerd in projectbegeleiding. De werkzaamheden bestaan uit het schrijven van een ’plan van aanpak‘ waarin de productmix, de doelgroep en het marketingplan staan tot en met de verkoop van het nieuwbouwproject.

Our latests listings

Zwartendijk

€2,850 per month

Our location