Domica Enschede

Enschede

Properties for rent in Enschede and area

Our current offerings

About us

Over de verhuurmakelaars van Domica Nederland

De verhuurmakelaars van Domica Nederland zijn verbonden in een netwerk van vestigingen door heel Nederland heen, en gevestigd in een aantal grote en middelgrote steden. Wij zijn specialisten in verhuurmakelaardij. Domica verhuurt al meer dan 20 jaar woningen, appartementen, studio’s en kamers voor particulieren, institutioneel beleggers, en vastgoedbeleggers. Onze kracht is dat wij verhuurders en huurders van A tot Z kunnen ontzorgen.

Advies en hulp bij verhuur

U bent een particuliere verhuurder? Dan adviseren en helpen wij u om uw woning in een zo voordelig mogelijke staat te verhuren aan een betrouwbare huurder. Voor huurders op zoek naar een mooie woning doen we ons best elke kandidaat te matchen aan het aanbod dat we op het moment hebben en aan de eisen van de verhuurder.

Verhuurmakelaar die ontzorgt

Ons werk houdt in dat wij onze verhuurders én huurders ontzorgen. Wij nemen het hele (ver)huurproces over. Wij zorgen voor de marketing, contracten, check-in en check-out, geschikte kandidaten, bezichtigingen, screening en alle administratie die daarbij hoort. Dat betekent voor de verhuurder dat hij of zij alleen hoeft te kiezen uit een aantal gescreende kandidaten. En voor de huurder dat deze bij alle stappen precies weet wat de status is van het huurdossier en waar hij/zij aan toe is.

Domica Vastgoedmanagement

Onze verhuurders kunnen er bij Domica voor kiezen om ook het onderhoud en de financiële administratie van een verhuurde woning door Domica Vastgoedmanagement te laten doen. De verhuurder hoeft dan verder niets te doen bij klein onderhoud of calamiteiten. De huurder neemt daarvoor direct contact met Domica Vastgoedmanagement op. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Our latests listings

Haaksbergerstraat

€1,031 per month

Haaksbergerstraat

€1,160 per month

Langestraat

€620 per month

Kerkstraat

€525 per month

Oude Deldenerweg

€1,095 per month

Our location