Woonruimte-Utrecht

Oudewater

Properties for rent in Oudewater and area

Our current offerings

About us

Kamers, appartementen en studio's huren

U zoekt woonruimte. Dat is niet altijd zo gemakkelijk. U moet kranten uitpluizen voor advertenties en diverse bezoeken afleggen zonder precies te weten of de woning is wat u zoekt. Dit alles kost veel tijd. Woonruimte-utrecht. nl neemt dit zoektraject voor u uit handen.

Over Woonruimte-utrecht. nl

Woonruimte-utrecht is een gerenommeerde uitbreidende verhuurmakelaardij organisatie. Onze activiteiten bestaan uit het bemiddelen bij huur en verhuur van alle soorten woningen en het beheren van een omvangrijke vastgoedportefeuille. Woonruimte-utrecht beschikt over een enorm netwerk van vraag en aanbod en werkt immer aan lange termijn relaties met haar cliënten.

Woonruimte-Utrecht is opgericht op 1 januari 2010 . Woonruimte-utrecht staat voor vakkundigheid, flexibiliteit, snelheid, persoonlijkheid, service en bovenal kwaliteit!

Vanuit onze vestiging in Utrecht bedienen wij het gebied Utrecht' en de direct omliggende gemeenten.

Wij werken continu aan het verder verbeteren van onze formule, waarbij wij altijd net een paar stappen verder zullen blijven gaan.

Als u overweegt een woning te huren, te verhuren, of wellicht het volledige beheer van uw onroerende zaken vertrouwd uit handen wilt geven, dan bent u bij Woonruimte-utrecht aan het juiste adres!

De huurovereenkomst

Mocht u de woning hebben gevonden die helemaal bij u past dan wordt de huurovereenkomst getekend. In deze huurovereenkomst wordt alle informatie met betrekking tot ingangsdatum, looptijd, betaalperiode, betalingsverplichtingen, soort contract en dergelijke tussen u en de verhuurder vastgelegd. Voor het sluiten van de huurovereenkomst dient u vooraf een kopie van uw legitimatiebewijs te kunnen overleggen, alsmede een kopie van de meest recente salarisstrook of een werkgeversverklaring.

Wat zijn de kosten

U kunt zich GRATIS inschrijven in ons bestand en u kunt profiteren van alle voordelen die Woonruimte-utrecht. nl te bieden heeft. Bij sluiting van het huurcontract moet u rekening houden met de betaling van €150 verhuurkosten, één maand borg voor de verhuurder (na huurbeëindiging retour). Daarna kunt u volop van uw woning gaan genieten.

Schrijf u direct GRATIS in en profiteer van deze service INSCHRIJVEN

Our latests listings

Kromme Nieuwegracht

€1,295 per month

Kromme Nieuwegracht

€1,395 per month

Bekkerstraat

€1,250 per month

Our location